Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szimpatikus nektek ez a lány? Mit gondoltok róla a képei alapján?
2017. máj. 23. 22:11
11/21 anonim válasza:
Nekem 3 orrkarikám van. Nekem be jön a csaj. :) 29f
12/21 anonim válasza:
Röviden és tömören: waaaooohhhh.
Bár az a szemüveg rettenetes, de arcra és stílusra is top.
13/21 anonim válasza:
Mondanám, hogy szép meg csinos, de van valami a fülében meg az órrában és a haja is milyen.
Ha külsőre ilyenre formálta magát akkor ott belül is lehet némi gond.
Jolvan, jolvan nyugati fejlett országból van, el kell fogadni.
14/21 anonim válasza:
tipikus tucatribi öncsoknítással.
15/21 anonim válasza:
Special Snowflake Syndrome
Hányinger
16/21 anonim válasza:
Nekem a fültágítót kivéve szimpatikus. Nem egy kikent-kifent cica, nem látszik megjátszósnak, stílusra is jó a fültágítót kivéve (ilyesmi a stílusom nekem is... nem túl színes, nem túl bele a képedbe), mer hordani szemüveget, a legtöbb képe nem tűnik nagyon megcsináltnak, ízlésesen sminkel.
17/21 anonim válasza:
Szimpatikusnak szimpatikus éppem, de a tini párkapcsolatoknál volna a helye, ez egy 17 éves tinilány. Ha szigorúbban veszem, tök átlagos, aki a stílusával tűnik ki maximum, alacsony és már fiatalon megmutatkozik, hgy szép alakja sosem lesz. Nagyon rossz a tartása, rövid és fromátlan a lába és még sorolhatnám. De a lényeg, hogy szimpatikus, csak nem tetszik, de attól még kedves, átlagos tucatarca van, csak olyan idomtalan szegényke (és itt nyilván nem a melleire gondolok), pakolhatna tónusnak egy minimál izmot magára (persze ez alatt nem tesépítést értek, de sanszosan aszthmás rohamot kapna ha futnia kéne a busz után), akkor nem lenne ennyire görbe csórikám. Persze még nincs elkésve.
18/21 A kérdező kommentje:
köszi a véleményeket! 17-es te biztosan tökéletes vagy... Nem hiszem h tehet róla hogy rövidek a lábai XD
2017. máj. 24. 12:39
19/21 anonim válasza:
Dehogy vagyok tökléletes :D Csak a véleményem mondtam el őszintén. Az én lábaim is rövidek és görbék mint a fene :D Attól még mert a saját hibáimmal is tisztában vagyok még észrevehetem másét is, nem igaz? Ez nem rosszindulat, csak tényszerű voltam, ennyi az egész :D Az meg mindig nagyon szubjektív, hogy kinek mi tetszik, szó nincs róla, hogy az én ízlésem lenne a tökéletes, sőt...
20/21 anonim válasza:
[link] Vagdossa magát, és bár tagadja, hazudik. Amúgy van olyan portréja, amin nagyon szép, de némelyik messzebbi szögből rém átlagos az arca. Öltözködési stílusa tetszik, leszarom a karikát és tágítót, de a haja borzalmas, de nem azért mert raszta, hanem mert csúnya, félraszta. de van olyan amin jól stylingolja, pl. a konty a kendővel. Alakja nem hat meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!