Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok-nők, ha újrakezdhetnéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok-nők, ha újrakezdhetnétek az életeteket mit csinálnátok másképpen?

Figyelt kérdés
Pl egy válasz 90 éves nénitől: Töbet mosolyognék és több fagylaltot ennék.
2017. máj. 23. 11:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%
Talán az egyetemi jelentkezésemet gondolnám át jobban. De úgy vagyok vele, hogy okkal járom azt az utat, amit. Minden hibám, rossz döntésem alakított rajtam, és én szeretem magam így.
2017. máj. 23. 13:37
 12/21 anonim ***** válasza:
23%
Nem tenném a falamra a zenészek posztereit.
2017. máj. 23. 14:15
 13/21 anonim ***** válasza:

Korábban (szakközép suli eleje) ráébreszteném magam, hogy nagyon érdekel a pszichológia és arra gyúrnék, hogy felvegyenek oda. Mert ez a tanítói pálya totál szívás, nem végezném el még egyszer ezt a sulit...

Kicsit önzőbb lennék s nem mindig csak másokat néznék. Szerintem nagyon sok minden másképp alakult volna, ha így éltem volna....

N26

2017. máj. 23. 14:43
 14/21 anonim ***** válasza:

Nem lennék tanár, nagyon megbántam, hogy ezen a vonalon tanultam tovább.

Hamarabb nyitnék a másik nem felé. Sokáig féltem a férfiaktól, nem mertem kezdeményezni. Pedig nem nagy mutatvány.

De nem bánkódom ezek miatt. Most már ebből a helyzetből kell kihoznom a lehető legtöbbet. Visszamenni az időben nem lehet. Úgy vagyok vele, hogy én akkor, abban a pillanatban a lehető legjobb, legátgondoltabb döntést hoztam, így nincs miért hibáztatnom magam.

2017. máj. 23. 14:53
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem mentem volna bele egy bizonyos parkapcsolatba. Tobb bulizas, kikapcsolodas es fuggetlenebb elet. 5 evet csinalnek maskepp. Egyedul vagy normalis parkapcsolatra valtanam.
2017. máj. 23. 15:04
 16/21 anonim ***** válasza:

Egyetlen egyet, ami miatt étkezési zavaraim lettek 10 éve: sohasem költöznék össze a mostohaanyámmal, hanem elmentem volna vidéki egyetemre.

Ennyi... bár félő, hogy ha nem törnek össze lelkileg, akkor soha nem jutok el Svájcba a páromhoz, aki a legcsodálatosabb férfi, mert nem lett volna okom elmenni Magyarországról.

2017. máj. 23. 15:07
 17/21 anonim ***** válasza:
79%

Soha nem szedtem volna fogamzásgátlót. Remélem akkor ez a tengernyi hormonzavar se alakult volna ki, amivel most már együtt kell élnem. (egyébként ezt másnak is csak javasolni tudom, hogy húzzák le a vécén most azonnal azt a sz..rt és ne higyjék el, hogy nem lesz semmi bajuk tőle, akkor se ha előtte voltak vérvételen! Versenyszintű sportoló voltam, kiváló végképpel, soha egy kva náthám nem volt, makk egészséges voltam minden szempontból, elkezdtem szedni, és most háromféle hormonproblémám van, és kizártnak tartom, hogy ez csak úgy véletlenül lett, biztos, hogy attól a sz..rtól van..)

Meg előbb elmentem volna pszichológushoz, akkor gyorsabban fejlődtem volna.

Amúgy én sok mindent nem bánok. A fentieket is csak az egészségem miatt, amúgy általában megfontoltan éltem.

26L

2017. máj. 23. 15:11
 18/21 anonim ***** válasza:
72%

A fogamzásgátlót tilos WC-n lehúzni, csak mondom.

7 évig szedtem, sose volt semmi bajom tőle. A ciklusom azonnal visszaállt, mikor abbahagytam. Semmi túlsúly, minden hormonértékem normális volt (a terhességem előtt kivizsgáltattam magam). Sajnálom, h nálad bajt okozott. De egyébként nem biztos, h az okozta, szóval ne okold magad. És ne beszélj le másokat az egyik legmegbízhatóbb fogamzásgátló módszerről.

2017. máj. 23. 15:45
 19/21 Költőnő? ***** válasza:
100%
Sokáig gondolkodtam ezen a kérdésen. Sokmindent elrontottam, de arra jutottam, hogy a hibáim és a következményeik ma nem lennék ugyanaz az ember.
2017. máj. 23. 16:01
 20/21 anonim ***** válasza:
Magabiztosabb lennék, nem hagynám hogy a félelem visszatartson bizonyos dolgok megtapasztalásában. Lazább lennék, elfogadnám a testem és szeretném olyannak amilyen. Nem hagynám hogy mások véleményétől függjek. Mondjuk most is ezen vagyok, csak jobb lett volna 20 évesen is már ilyennek lenni. 28/N
2017. máj. 23. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!