Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy valaki 23...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy valaki 23 évesen meg sem tudja számolni az exeit, máskor meg azt állította, hogy 7 évig magányos és depressziós volt? Szerintetek hazudik?

Figyelt kérdés

Szerintem mindenki tudja kiről van szó. Nevet nem írok, mert akkor törlik a kérdést. Az illető az oldalon garázdálkodik már vagy 3 éve. Mindig azt állítja magáról, hogy szingli éppen, miközben csak úgy ontja magából az exes sztorikat (az ex mindig másmilyen, általában az aktuális kérdéshez igazodik a történet), sőt még egyszer azt is írt, hogy 7 évig depresszióban élt, teljes magányban.

Most akkor hogy is van ez?

2017. máj. 19. 22:45
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

20

Szerintem te vagy az, csak elrejtetted a neved. Cseles! :)

2017. máj. 19. 23:19
 22/28 anonim ***** válasza:

#14 vagyok, viszont te nem vagy cseles, nézd már meg a százalékom, és egy olyan kérdésnél, ahol látod az ő nevét, hogy ő hány százalékon van. Szerintem nem ugyanannyi, de biztos túl cseles vagyok.

Komolyan, miért nem vele beszéled meg ezt? Miért kell lejárató jelleggel kiírni valakiről egy kérdést? Főleg olyanról, aki tényleg segíteni jár fel.

2017. máj. 19. 23:24
 23/28 A kérdező kommentje:

22

Lejárató? Ez egy anonim oldal. Még a nickjed sem említettem meg ember. Az a baj, hogy amagadfajta itt éli az életét.

2017. máj. 19. 23:26
 24/28 anonim ***** válasza:
80%
Ha úgy tetted volna fel a kérdést, hogy ismersz valakit, aki 23 évesen azt állítja magáról, hogy mindig szingli, de volt egy rakat barátnője, plusz 7 év depressziója, és nem írod oda, hogy GYK-n láttad a válaszait, akkor jogos lenne, amit írsz. De kimondottan arra mész, hogy neked van igazad, csak hazudhat, és még rám is kitaláltad, hogy ő vagyok. Szerintem te éled itt nagyobb hévvel az életed, ha ennyire idegesítenek a válaszai, hogy még kérdést is írsz ki. Közben meg meg se akarod hallani a válaszokat. Senki nem írta, hogy ja, ő hazudós, vagy azzal jöttek, hogy nem tudják kicsoda, vagy azzal, hogy nem kamuzik. Ezen mit nem értesz?
2017. máj. 19. 23:32
 25/28 anonim ***** válasza:
nem ismerem, de nekem nőként nincs párkapcsolatom már évek óta, magányos vagyok, mellette vannak ismerkedések, rövidebb kapcsolatok (nem egyéjszakás!) ez alapján az övé sem hazugság. még a korom is stimmel:D
2017. máj. 20. 00:31
 26/28 anonim ***** válasza:
74%

hmmm lehet ismerem :D talán jobban, mint bárki más...

na akkor most regélhetnék rendesen, hogy megértsd az egészet

14-21 éves koromig voltam depressziós, egy hülye tini szerelem miatt, mondhatni az első "ex" miatt (mondjuk az akivel együtt voltam, de nem nevezem exnek)

ebben a 7 évben pár lány volt aki közeledett felém és volt 1 akit én hódítottam meg

velük nem volt párkapcsolatom, de van olyan történet ahol felhozom őket, inkább ők kezdeményeztek nálam, kivéve aki nekem tetszett meg nagyon

NEM EXEK:

volt egy lány akinek már gyereke volt, őt konkrétan egy csomag zsepivel, vagy inkább magával a gesztussal nyűgöztem le (ő volt aki konkrétan megkérdezte miért nem dugtam meg amíg nem volt együtt a gyerek apjával)

volt a suli egyik legnépszerűbb lánya akit meghódítottam

volt egy lány akit meztelenül masszíroztam meg (ő ott lakott nálunk, húgom barátnője)

volt még húgaim barátnői közül 3-4

volt az a lány aki régen teltebb volt, akkor sokakat elvarázsolt, később lefogyott és sajnos minden bája oda lett, ez egy szomorú történet

most hirtelen más nem jut eszembe, talán a lánybarátom még, de ő róla nem sokat beszéltem itt

továbbá innen GYK-ról volt exeken felül még 4 lány akikkel találkoztam élőben, jó pár skype, fb, telefon.....beszélgetés és rengeteg levelezés, szerintem már 100 fölött is

meg persze más ismerősök, vagy kevésbé ismert lányok

EXEK: (mind KETTŐT itt ismertem meg)

majdnem 2 éves kapcsolat

majdnem 8 hónapos kapcsolat

ha annyira régóta nyomon követed a dolgokat, akkor még a depressziós korszakomból is láthattál válaszokat...

akkor tudod milyen voltam nagyjából és milyen lettem...

itt kaptam segítséget, ezáltal jutottam ki a depresszióból, itt ismerkedtem, most nem ismerkedem komoly szándékkal, úgy vagyok vele, ha alakul alakul, ha nem akkor nem...elég volt ez a 2 csalódás, hogy kicsit pihenő pályára tegyem a dolgokat

és sajnos főleg negatív dolgokat kaptam az exektől, elég sokat még akkor is összesen nem volt 3 év a 3 kapcsolatom, persze voltak jók is, de az sajnos jóval kevesebb

és attól, mert anonim akarok maradni, még nem rejtem el a nevemet :)

és igazából leszarom azokat akik habzó pofával jönnek, hogy így meg úgy utálnak, emberek NEM IS ISMERTEK! azok sem akik szerint milyen kedves rendes mit tudom én milyen vagyok...

meg vannak a saját céljaim és ezekért teszek

szeretek másoknak segíteni, meg sokszor mások problémái világítanak rá arra, hogy bakker nekem nincs is semmi komoly bajom, egészséges vagyok, van pénzem, van hol laknom, vannak emberek akikkel jól érzem magamat...persze vannak időszakok amikor lelkileg kicsit megzuhanok, de felállok akármennyire is megzuhanok...

ha téged zavar, hogy írok, nem tudok ellene mit tenni, jó pár ember van akiket irritálnak a válaszaim, de nem nektek írom :)

ha meg véletlen kiírtok kérdést és nem akarjátok látni a válaszomat írjátok oda a leírásba, általában elolvasom, de akkor spóroljatok annyi időt, hogy az első sorban odaírod, hogy "kiadsam véleménye nem érdekel" vagy valamit...

azoknak akarok válaszolni/segíteni akiket érdekel, akiknek szükségük van rá :)

tudom, neked most nincs szükséged a válaszomra :D de gondoltam kicsit elmagyarázom mi a szitu, mert már nagyon belezavarodtál az egy-egy válaszból összerakott képbe...

annak aki védeni próbált köszönöm, de nem kell :)

nem akarom, hogy azok akik utálnak megismerjenek, nem miattuk vagyok itt! :)

és nem kell engem megvédeni, sokszor a negatív kritika többet segít, mint a pozitív :)

24F

2017. máj. 20. 02:46
 27/28 anonim ***** válasza:

Társas magányról hallottál már?

Szóval simán lehet valaki ezer partner után is magányos...

2017. máj. 20. 09:01
 28/28 anonim ***** válasza:

Miért, te azt gondoltad, hogy itt mindenki mindig igazat mond?

Egyébként régen olvastam egy lánynak a blogját, aki szintén 7 évig volt depressziós(13 éves korától 20 éves koráig), utána kezelték. 22 éves volt, amikor a blogjára tévedtem, de addigra már azért rendesen bepótolta, ami tini korában kimaradt. :"D Kb. fűvel-fával nyomta.

21/L

2017. máj. 20. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!