Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy valaki 23 évesen meg sem tudja számolni az exeit, máskor meg azt állította, hogy 7 évig magányos és depressziós volt? Szerintetek hazudik?
Szerintem mindenki tudja kiről van szó. Nevet nem írok, mert akkor törlik a kérdést. Az illető az oldalon garázdálkodik már vagy 3 éve. Mindig azt állítja magáról, hogy szingli éppen, miközben csak úgy ontja magából az exes sztorikat (az ex mindig másmilyen, általában az aktuális kérdéshez igazodik a történet), sőt még egyszer azt is írt, hogy 7 évig depresszióban élt, teljes magányban.
Most akkor hogy is van ez?
Én is tudom, kiről van szó, csak azt nem értem, miért jön ki legalább heti egy kérdés, ami őt szívatja :D
Amúgy nem hazudik, viszont te rosszul raktad össze róla a képet.
Sok kommentelővel ellentétben ő az egyik üdítő kivétel, aki normális hangvételben, a kérdésre szokott válaszolni, méghozzá provokáció nélkül.
Békén lehetne hagyni.
14
Én úgy veszem észre, hogy mindig az aktuális kérdéshez igazítja a kamu sztoriját. Véletlenül mindig az volt a baja, ami épp az aktuális kérdezőnek is. A 7 év magányról szóló 1 perces novelláját például a magasvékonysrácnak írtaa, aki a kérdésében szintén évek óta depressziós emberként jellemezte magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!