Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Strandon lehet csajozni, fel lehet szedni olyan lányt aki meg tetszik?
26-éves létemre meg nincs csajom és még szűz vagyok, szerintem ezzel semmi gond ( de érzem hogy csaj kell már nekem )
De nem is ez a lényeg, hanem hogy elgondolkodtam hogy jön a nyár és a strandon be szeretnek csajozni.
Mit tegyek, hogyan szólítsam le a lányt és utánna miket mondjak neki?
Hát több lehetőség van, majd megérzed a helyzetből, mi a jó. A kiszemelt csinos leányra mosolyogsz (ez ne maradjon el) és megkérdezed:
Mi a véleményed a kvázilineáris differenciálegyenletek általános megoldásairól, vagy megkérdezed, jössz csúszdázni? Ha véletlenül pofont ad, lehet, hogy azt jelenti, ő inkább a Cauchy-féle másodrendű állandó együtthatós parabolikus egyenlettel akar foglalkozni,
ne add vissza, előbb-utóbb hazakísérheted, és ilyen vidám leszel:
"26-éves létemre meg nincs csajom és még szűz vagyok"
"Mit tegyek, hogyan szólítsam le a lányt és utánna miket mondjak neki?"
Ezek után azt mondom...kár próbálkozni...semmi esély. Még nem is a szűz rész a gáz, hanem hogy 26 éves FÉRFI létedre nem tudod hogyan szólíts meg valakit.
Strandon inkább a barátaimmal, családommal foglalkozom, nem pedig pasizom. De ez csak én vagyok ugyebár.
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!