Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi baj velem? Beleszerettem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baj velem? Beleszerettem a tanáromba aki 34 éves és én 17 vagyok és nagyon szeretem, meg tökre bejön. És bennem van ez az érzés, hogy mondjam-e el neki?

Figyelt kérdés
Legjobb barátaim azt mondják, h ne mert biztos kiröhögne és azt kérdezné ez csak vmi vicc? És úgyse lenne semmi. De akkor mért van bennem ez, h mondjam el? Hülye vagyok? Lehet, h ez most csak 1fellángolás de nélküle semmi lennék. Képeim vannak róla meg suliban is őt figyelem, órán is alig tudok figyelni, mert a hangja. Hm. Na az mind1, szemei kékek kell ennél több? Kérdésem mi a baj velem? Ja és fiú vagyok és Ő is az.
2010. máj. 16. 18:04
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

akkor mégcsak nem is búza mint te!

szal mit akarsz úgy őszintén? áááá

Nem írtam, h ő is az lenne, de mivan HA..

2010. máj. 16. 20:01
 22/39 anonim ***** válasza:
hát ezt csak egyféleképpen derítheted ki...
2010. máj. 16. 20:02
 23/39 anonim ***** válasza:
51%

Jahj.. hát sajnállak... :S

Hát szerintem azért van ez Veled hogy el szeretnéd mondani neki mert akkor talán megkönnyebbülnél... Mert esetleg lehet úgy gondold hogy lehet van Nála esélyed.. vagy hát nem tudom sajnos... De lehet szerintem jobban járnál ha elmondanád Neki mit is érzel iránta mert így majd legalább könnyebb lesz.. Én is szeretnék már majd szerelmet vallani a Tanárnőmnek mert már nem bírom tovább... Szerintem mond majd el neki... de sulin kívül...

2010. máj. 16. 20:06
 24/39 anonim ***** válasza:
Tényleg arról álmodsz minden este, hogy a farkát bedugja a fenekedbe?
2010. máj. 16. 23:32
 25/39 A kérdező kommentje:

Tényleg arról álmodsz minden este, hogy a farkát bedugja a fenekedbe?

nem-.-'

2010. máj. 17. 08:12
 26/39 anonim ***** válasza:
Kár hogy nincs itt egy pszichológus, mert neked arra lenne szükséged. Gondolom a tanárod nem a fiukat szereti, ezért semmiképp ne mond ezt el neki, mert esetleg eltanácsolnak a suliból. Ha ugy érzed, hogy a fiukhoz vonzódol keress magadnak társat az iskolán kivül lehetőleg, és felejtsd el a tanárodat, vagy ha ez nem megy lépj te ki a suliból és majd akkor elfelejted. Búúúúúzi tanárokat biztos nem engednék a katedrára.
2010. máj. 17. 11:23
 27/39 anonim ***** válasza:
én is szeretem nincs neki senkije én csaj vagyok ő pasi én 19 ő 28.kedvel szerintem más velem mint többiekkel szeret velem kettesbe beszélgetni mint pl szerenádon...hogy mondjam el neki mit érzek?nekem is segitsetek pls:$rosz igy :$megvan száma irjak neki ha vége vizsgáknak vagy?sziasztok
2010. máj. 17. 22:29
 28/39 anonim ***** válasza:

22:29

Szerintem ha letetted a vizsgádat és télleg nincs senkije akkor próba szerencse... Szerintem mond meg Neki.. aztán reméljük a legjobbakat!!;)

2010. máj. 17. 22:34
 29/39 anonim ***** válasza:
köszi aranyos vagy:)
2010. máj. 17. 23:31
 30/39 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek: Akinek valaki tetszik, pláne ha szerelmes, benne van a késztetés, hogy ezt a másik tudtára adja. Minél erősebb az érzelem, annál erősebb ez a késztetés. Ez egy természetes ösztön. Ezért vágysz rá valószínűleg, hogy elmondd neki, de különben igen rossz ötlet. Lehet, hogy pár napra megkönnyebbülnél, de aztán sokkal súlyosabb problémáid lennének. Nyilvánvaló, hogy ő heteroszexuális, családja van stb. szóval alapjáraton semmi esélyed nála, jelenleg ez az egyetlen probléma amivel meg kell birkóznod ezzel kapcsolatban. De ha te közölnéd vele, onnantól kezdve meg kéne birkóznod azzal is, hogy minimum hülyén érzi magát a közeledben, de lehet, hogy utálni fog, esetleg undorodni tőled, rossz jegyeket ad, vagy nagy ívben elkerül, ez a személyiségétől függ, ha mér neadjisten egy intoleráns homofób az illető, akkor elég kellemetlen pillanatoknak néznél elébe. De ha megértő és jófej, akkor is. Még így a legkevésbé rossz neked, hogy nem tudja, hidd el. Bizonyos helyzetekben muszáj a realitás talaján maradni, és ez most egy ilyen helyzet. Menj el valamelyik melegbárba, ott talán megvígasztalódsz.
2010. máj. 23. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!