Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi baj velem? Beleszerettem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baj velem? Beleszerettem a tanáromba aki 34 éves és én 17 vagyok és nagyon szeretem, meg tökre bejön. És bennem van ez az érzés, hogy mondjam-e el neki?

Figyelt kérdés
Legjobb barátaim azt mondják, h ne mert biztos kiröhögne és azt kérdezné ez csak vmi vicc? És úgyse lenne semmi. De akkor mért van bennem ez, h mondjam el? Hülye vagyok? Lehet, h ez most csak 1fellángolás de nélküle semmi lennék. Képeim vannak róla meg suliban is őt figyelem, órán is alig tudok figyelni, mert a hangja. Hm. Na az mind1, szemei kékek kell ennél több? Kérdésem mi a baj velem? Ja és fiú vagyok és Ő is az.
2010. máj. 16. 18:04
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

nem simi kell neki hanem egy kurv@ nagy pofon

nyomorék!!-.-'

2010. máj. 16. 18:26
 12/39 anonim ***** válasza:
88%
figyelj rengeteg LÁNY is szerelmes a tanárába, sztem minden suliba legalább 10-20 ilyen lány van, és még ők sem mondhatják el a tanárnak. Mert társadalmilag ez a dolog totál nem elfogadott. Én eddig ahova jártam mindenhol volt tanár-diák kapcsolat és mindenhol csúnya vége lett. Na ha a lányokkal így van, akkor komolyan gondolod hogy mint meleg fiú veled máshogy lesz? Még rosszabb lesz sokkal. Ezt soha ne mondd el neki, mert utána vagy az lesz hogy állandóan karót kapsz meg szekál a tanár, vagy rád se néz soha többet mert undorodni fog tőled. Ez a te dolgod, tartsd magadba, és gyere össze egy veled egykorú lánnyal, esetleg fiúval ha már mindenképpen ennyire az kell.
2010. máj. 16. 18:30
 13/39 anonim ***** válasza:
16%
hát...ha ő is pasi nem tudom....sztem nem fog veled összejönni.....énis szeretem tanárom...ő 28...és 19...kedvel ő is de nem tudom mit tegyek:$hogy lépjek esetleg sms?vagy mi?na hy
2010. máj. 16. 19:06
 14/39 anonim ***** válasza:
19%
írj egy ötös dogát buz*kám
2010. máj. 16. 19:13
 15/39 anonim ***** válasza:
70%

Hát Drága szerintem ha befejezed a sulit és még akkor is érzel iránta valamit és van benned annyi bátorság mond el Neki. De előtte ki kéne derítened van-e neki felesége esetleg barátnője...

Erről tudsz valamit hogy van-e valakije??

2010. máj. 16. 19:22
 16/39 A kérdező kommentje:

írj egy ötös dogát buz*kám

,,I,

2010. máj. 16. 19:44
 17/39 A kérdező kommentje:

Hát Drága szerintem ha befejezed a sulit és még akkor is érzel iránta valamit és van benned annyi bátorság mond el Neki. De előtte ki kéne derítened van-e neki felesége esetleg barátnője...

Erről tudsz valamit hogy van-e valakije??

mindent tudok róla, szal:((

2010. máj. 16. 19:45
 18/39 anonim ***** válasza:
51%

19:22 vagyok

Hát írtad a szomorú fejeket akkor ezek szerint sajnos van valakije Neki...?? :S :(

2010. máj. 16. 19:53
 19/39 A kérdező kommentje:

Hát írtad a szomorú fejeket akkor ezek szerint sajnos van valakije Neki...?? :S :(

feleség gyerek, csak azt nem értem, h miért van bennem az az érzés, h mondjam el? szted?

2010. máj. 16. 19:55
 20/39 anonim ***** válasza:

akkor mégcsak nem is búza mint te!

szal mit akarsz úgy őszintén? áááá

2010. máj. 16. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!