Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baj velem? Beleszerettem a tanáromba aki 34 éves és én 17 vagyok és nagyon szeretem, meg tökre bejön. És bennem van ez az érzés, hogy mondjam-e el neki?
nem simi kell neki hanem egy kurv@ nagy pofon
nyomorék!!-.-'
Hát Drága szerintem ha befejezed a sulit és még akkor is érzel iránta valamit és van benned annyi bátorság mond el Neki. De előtte ki kéne derítened van-e neki felesége esetleg barátnője...
Erről tudsz valamit hogy van-e valakije??
írj egy ötös dogát buz*kám
,,I,
Hát Drága szerintem ha befejezed a sulit és még akkor is érzel iránta valamit és van benned annyi bátorság mond el Neki. De előtte ki kéne derítened van-e neki felesége esetleg barátnője...
Erről tudsz valamit hogy van-e valakije??
mindent tudok róla, szal:((
19:22 vagyok
Hát írtad a szomorú fejeket akkor ezek szerint sajnos van valakije Neki...?? :S :(
Hát írtad a szomorú fejeket akkor ezek szerint sajnos van valakije Neki...?? :S :(
feleség gyerek, csak azt nem értem, h miért van bennem az az érzés, h mondjam el? szted?
akkor mégcsak nem is búza mint te!
szal mit akarsz úgy őszintén? áááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!