Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasabb fiúk/férfiak! Zavar, ha egy lány jóval alacsonyabb (155cm körül) nálatok? Emiatt kevésbé van esélye annak, hogy bejöjjön nektek?
Figyelt kérdés
Kérlek írjatok kort és magasságot.
Előre is köszi a válaszokat :)
2017. máj. 18. 00:11
21/27 anonim válasza:
Nem akarok provokációt gerjeszteni, de miért célirányosan csak a magas pasiktól kérdezed? (költői kérdés)
23/27 anonim válasza:
#22: Mert a 178 magas, gazellatestű, végtelen combú és angyali arcú modellcsajokhoz hasonlóan ő is bele van b****va a felhőkarcoló méretű pasikba, akiknek a nyakába romantikusan lehet pipiskedni. Bezzeg ha ugyanezt eljátsszák a pasik, hogy csak a szép, vékony és nagymellű csajokhoz vonzódnak, akkor meg jön a "hímsovinisztázás", "bunkó pasizás" meg a felszínesség világgá kürtölése.
24/27 A kérdező kommentje:
Szerintem feléreértés történt. Nem csak magasabbak jönnek be nekem de már egy jó ideje tetszik valaki aki jóval magasabb nálam és érdekelne, hogy a hozzá hasonló magasságúak mit gondolnak és, hogy emiatt kevesebb esélyem van-e nála. (természetesen tudom, hogy mindenki más és pontosan nem tudhatom meg ebből).
Köszönöm a válaszaitokat:)
2017. máj. 18. 15:49
25/27 A kérdező kommentje:
Valamint ha nem ez lenne a helyzet akkor is logikusabbnak érezném, hogy a magasabbaktól kérdezzem ezt ugyanis ha az a bizonyos valami alacsonyabb lenne akkor nem lenne meg az a magasság különbség ami akadályt jelenthetne :)
2017. máj. 18. 15:53
26/27 anonim válasza:
Engem zavarna, bocs. Egyrészt feszélyezne a magasságkülönbség, másrészt annyira bele vagyok habarodva a magas lányokba, hogy nagyon. Ettől még tarthatom szépnek, csak nem fogok rányomulni.
25
196
27/27 anonim válasza:
Dehogy zavar, soha sem zavart, a nők mániája csak a magasság.
31 188cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!