Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasabb fiúk/férfiak! Zavar, ha egy lány jóval alacsonyabb (155cm körül) nálatok? Emiatt kevésbé van esélye annak, hogy bejöjjön nektek?
Figyelt kérdés
Kérlek írjatok kort és magasságot.
Előre is köszi a válaszokat :)
2017. máj. 18. 00:11
11/27 anonim válasza:
Az én párom 150, én 182. Tehát nem zavar. Mindig is a pici vékony lányok jöttek be legjobban.
12/27 anonim válasza:
Az alacsony csajok szexik! :) Én 182 de simán bejönne egy csini 155 centis lány.
13/27 anonim válasza:
Én 178 vagyok, nekem nagyon tetszenek a pici lányok. Egyszer randizgattam egy 142 centis csajjal, hát ő már kicsit furcsa volt, de nagyon tettszett még ő is. Abban viszont van igazság, hogy nagyon kis cukik, aranyosak ezek a lányok, és még akkor is aranyosak, ha idegesek. :D 23/F
14/27 anonim válasza:
Nem magassag alapjan valasztok part. 172cm/31
15/27 anonim válasza:
Jobban örülök magasabb lánynak, de egyáltalán nem ezen fog múlni. 188
16/27 anonim válasza:
Nem zavar, ha szép alacsonyan is szép. 190cm 38/f
17/27 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar.....imádom ahogy van. Olyan pici keze van, hogy alig éri körbe a nagy ujjamat!!! :)
188cm 105kg vs 158cm 50kg. Amikor először együtt voltunk szó szerint féltem attól, hogy nehogy agyon nyomjam, de semmi probléma nem volt belőle.
19/27 anonim válasza:
Alacsony lányokat szeretem csak. :)
175/28
20/27 Lázár Gergely válasza:
25 éves leszek és 185 cm magas vagyok. Menyasszonyom pedig 154 cm. A csókhoz ugyan le kell hajolni, de annyi baj legyen. Ha egyszer szép, akkor mit számít a magasság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!