Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok azóta szálltak el ennyire maguktól amióta "tilos" férfinak lenni?
Rengeteg, de tényleg rengeteg flegma, hihetetlenül bunkó, lekezelő, arrogáns, egyszerűen megmondva szemétláda lány van főleg a 15-25-ig terjedő korosztályban.
Undorító, alpári stílussal viszonyulnak az emberekhez (elsősorban férfiakhoz), olyan magas lovon ülnek gyakorlatilag a semmire, hogy ha leesnének róla már a zuhanás felénél meghalnának.
Nem tudom elhinni, hogy ezekből a lányokból valaha is rendes, szeretetteljes nő és családanya lesz amikor felnő mert ennyit nem fog változni egyetlen ember sem. Ahogy mondani szokták, kutyából nem lesz szalonna.
Nem védem a fiatalabb férfiakat sem mert ők is megérnek egy misét, de rajtuk pont azt látom, hogy egyre feminimebb vonásokat vesznek fel.
Azt pedig képtelen vagyok elhinni, hogy 50-60 évvel ezelőtt is ilyenek lettek volna a lányok már az általános iskolában is.
Szóval szerintetek hová vezet a tendencia és mitől alakult ki? Mert ez önmagában elég elkeserítő, hogy milyen jövő vár ránk.
Napi szinten 200 lány. Ebbe nem tartoznak bele a rusnyák, kövérek, öregek, csak a neked tetszők. Férfiak sincsenek ebben benne.
Ellenőr vagy? Mekiben dolgozol? Hol találkozol naponta ennyi emberrel és töltesz velük időt, hogy mindről meg tudd mondani, milyen?
Kérdező, ilyesmit nem szabad írni, csodálom, hogy még kint van a kérdésed. Hiszen minden nő szép, kedves, szeretetteljes, korrekt, példamutató, maga a megtestesült etikai alap, kőbe vésett erkölcs.
Biztos benned van a hiba, ezt váltod ki belőlük, nem viszonyulsz hozzájuk eléggé körültekintően, nem adod meg azt, amire vágynak. Így hát csak magadat okolhatod, hogy nincsen nőd. Ejnyebejnye, tessék szépen pozitívnak lenni.
A mai face insta generációról beszélünk a kb a nők durva 30% -ról lehet szó. Ha férfiak megállnák, hogy ne likeolgassák ezeket az elkényeztetett kis hercegnőcskéket, ha nem loholnának folyton a nyomukba, mint egy kutya, lehet hogy vissza vennének a nagy arcukból, DE uraim pont ti adjátok alájuk a lovat.
Am érthetetlen mert egy intelligens nő tudja magáról, ha jól néz ki és ennyi elég is, nem vágyik a megerősítésre és főleg nem aláz másokat. De ez divat lett. Divat a flegmaság, a l*szarás, a beszólogatás, mert azzal is azt bizonyítom mekkora "nagy szám vagyok". Figyelj, a népesség fele sajnos olyan amilyen, sötét, mint az éjszaka és ebbe a fiatal fiúk is épp úgy beletartoznak. Ők is hihetetlenül egysíkúak és alpárian viselkednek a lányokkal csak te nem tudod mert te nőkkel ismerkedsz nem srácokkal. Ugyan az a vonal megy pepitában.
Ne adj nekik figyelmet annyit tehetsz, hogy megválogatod kinek a társaságát keresed.
Jagszi, BKV ellenőr vagy.
Eleve durva hátránnyal indulsz.
Ha én a munkahelyi tapasztalataim alapján ítélném meg a férfiakat, femináci lennék. (pultos vagyok egy kocsmában)
Én nem vagyok BKV ellenőr. :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!