Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok azóta szálltak el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok azóta szálltak el ennyire maguktól amióta "tilos" férfinak lenni?

Figyelt kérdés

Rengeteg, de tényleg rengeteg flegma, hihetetlenül bunkó, lekezelő, arrogáns, egyszerűen megmondva szemétláda lány van főleg a 15-25-ig terjedő korosztályban.

Undorító, alpári stílussal viszonyulnak az emberekhez (elsősorban férfiakhoz), olyan magas lovon ülnek gyakorlatilag a semmire, hogy ha leesnének róla már a zuhanás felénél meghalnának.

Nem tudom elhinni, hogy ezekből a lányokból valaha is rendes, szeretetteljes nő és családanya lesz amikor felnő mert ennyit nem fog változni egyetlen ember sem. Ahogy mondani szokták, kutyából nem lesz szalonna.

Nem védem a fiatalabb férfiakat sem mert ők is megérnek egy misét, de rajtuk pont azt látom, hogy egyre feminimebb vonásokat vesznek fel.

Azt pedig képtelen vagyok elhinni, hogy 50-60 évvel ezelőtt is ilyenek lettek volna a lányok már az általános iskolában is.

Szóval szerintetek hová vezet a tendencia és mitől alakult ki? Mert ez önmagában elég elkeserítő, hogy milyen jövő vár ránk.

2017. máj. 17. 22:33
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
76%

ANnyi hogy Pesten sokkal szókimondóbbak az emberek. Én is vidékről mentem fel oda tanulni, és sokkal nyitottabbak arra, hogy kimondják amit éppen gondolnak. Ergo magabiztosabbak. Lehet ezt értelmezi félre a kedves kérdező.:)

Minden országban a fővárosban ez amúgy jellemző, hogy magabiztosabbak az emberek. Erről asszem kutatásokat is csináltak.

2017. máj. 17. 23:30
 22/41 anonim ***** válasza:
50%
Az emberek rettentő hasonlóak, nem csak Pesten, más országokban és foldreszeken is, ha felreteszed a komplexust és egod, és hajlandó vagy megismerni őket. Nem úgy, mint a szintén mai kérdés, 40 ezres cipő, mert menő, de utazni nem akar. Tipikus beszűkült magyar prolik, akik csak kifelé akarnak mutatni, de üresek mint egy csecsemő által kicucclizott tejes üveg.
2017. máj. 17. 23:30
 23/41 anonim ***** válasza:
0%
Üdvözöllek a feminista Szép Új Világban!
2017. máj. 17. 23:49
 24/41 anonim ***** válasza:
65%

Miért veszed magadra a magyar nép gondját? Istenem, ha lenne kapacitásom olyanokon filózni, hogy kiből milyen szülő lesz...

Amúgy lehet bárki lenéző. Komolyan. Nem csak a nők, nem csak a szépek, a legrondább ocsmány gnóm embernek is joga van arrogánsnak lenni. A szerencse, hogy senki nem kötelez arra, hogy barátkozzam/ismerkedjem/házasodjam/egyéb időt töltsek velük.

2017. máj. 18. 00:04
 25/41 anonim ***** válasza:

Én nem mondom, hogy egyértelműen a nők tehetnek erről, sokkal inkább azok a fiatal srácok, akik pincsikutyaként loholnak a csajok után, könnycseppel a szemükben, porrá alázva önmagukat egy dugás kedvéért.

Utánam is így tepernének az öreglányok, lehet, elkezdenék velük tapló lenni, meg kombinálni, milyen előnyt tudnék ebből kovácsolni.(ha nagyon gyökér akarok lenni)

2017. máj. 18. 00:28
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy csak én születtem egy utópiába, hogy nem látok tömegesen flegma, mindenkit a földbe tipró csajokat? Jó, nyilván van 1-2, de ilyen mértékű áldozatkomplexust az a pár vadhajtás csak nem okozna....
2017. máj. 18. 00:34
 27/41 anonim ***** válasza:
84%
Évek óta látom a ténykedésed az oldalon. Párszor el is beszélgettünk, külsőre sincs veled baj. Mégis most már azt látom a válaszaidon, hogy totál belekeseredtél ebbe a "nők" témába, ahogy nagyon sokan ezen a fórumon. Hova tart a társadalom, mi lesz így a nőkből, fúj milyen utálatos dögök a nők stb... ha boldog akarsz lenni, nem kéne ennyit agyalnod.
2017. máj. 18. 01:24
 28/41 anonim ***** válasza:
79%

"Amúgy csak én születtem egy utópiába, hogy nem látok tömegesen flegma, mindenkit a földbe tipró csajokat?"

Nem, nem te, csak ez itt a GYK, kiábrándult pesszimista emberekkel :)

2017. máj. 18. 01:25
 29/41 anonim ***** válasza:

"Minden országban a fővárosban ez amúgy jellemző, hogy magabiztosabbak az emberek. Erről asszem kutatásokat is csináltak."

Nem vagyunk arrogánsabbak és közönyösebbek sem, nyilván utcán fapofával megyünk tovább az aktuális bérkéregető mellett, de itt is összetartanak az emberek, illetve vidéken sem feltétlenül.

Igen, megtanultuk megvédeni magunkat a napi atrocitás elől, de nem vagyunk érzéketlenek. Ezt csak az mondja, aki vidéki helyről jön, és hirtelen frusztrálja az itteni élet, és még nem illeszkedett be.

2017. máj. 18. 01:42
 30/41 anonim ***** válasza:

Csak egy példa, kb. fél éve rohant ki itt egy kismama, mert felszállt a villamosra, és nem ajnározták körül.

Miért tennénk? Láttam már, hogy 80 éves, beteg, akárki visszautasítja az ülőhelyet, mert leszáll.

Kérni kell. Normális hangnemben. Olyant viszont SOHA nem láttam, ha valaki normálisan szólt, hogy rosszul van, terhes, akármi, ne adták volna neki át a helyüket többen is.

2017. máj. 18. 01:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!