Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok azóta szálltak el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok azóta szálltak el ennyire maguktól amióta "tilos" férfinak lenni?

Figyelt kérdés

Rengeteg, de tényleg rengeteg flegma, hihetetlenül bunkó, lekezelő, arrogáns, egyszerűen megmondva szemétláda lány van főleg a 15-25-ig terjedő korosztályban.

Undorító, alpári stílussal viszonyulnak az emberekhez (elsősorban férfiakhoz), olyan magas lovon ülnek gyakorlatilag a semmire, hogy ha leesnének róla már a zuhanás felénél meghalnának.

Nem tudom elhinni, hogy ezekből a lányokból valaha is rendes, szeretetteljes nő és családanya lesz amikor felnő mert ennyit nem fog változni egyetlen ember sem. Ahogy mondani szokták, kutyából nem lesz szalonna.

Nem védem a fiatalabb férfiakat sem mert ők is megérnek egy misét, de rajtuk pont azt látom, hogy egyre feminimebb vonásokat vesznek fel.

Azt pedig képtelen vagyok elhinni, hogy 50-60 évvel ezelőtt is ilyenek lettek volna a lányok már az általános iskolában is.

Szóval szerintetek hová vezet a tendencia és mitől alakult ki? Mert ez önmagában elég elkeserítő, hogy milyen jövő vár ránk.

2017. máj. 17. 22:33
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

Jó, jó csak egyre nagyobb bennem a para pont amiatt, hogy később pont egy olyan lányba botlok bele aki ilyen volt csak az idő múlásával felvett egy álarcot azért, hogy ne csak arra kelljen a férfiaknak ami később lehull.

Azt pedig, hogy ezen az oldalon mindig a "ne általánosíts" dolog kerül elő ismét nem kézzel fogható válasz. Általánosságban pl. el lehet mondani, hogy ebben az országban kevés a fizetés. Van akinek sok, de sokkal több van akinek nem így az általánosítás egy bizonyos rétegre vonatkozóan igenis megállja a helyét.

Még egy érdekes tapasztalat, hogy úgy vettem észre, minél közelebb vagyunk Budapesthez, a lányok (de összességében az emberek) elég arrogánsabbak és bunkók.

Most nem akarok senkinek a lelkébe taposni, de Érd, Százhalombatta, Budakeszi, Dunakeszi pl. elég nagy katasztrófa ilyen téren. Itt is vannak tényleg normálisak, de úgy vettem észre, ők vannak kisebbségben.

Összességében a legnormálisabb lányok Cegléd, Nagykőrös és Kecskemét környékén vannak saját tapasztalatom szerint.

2017. máj. 17. 23:04
 12/41 anonim ***** válasza:
Cegléd halott város, Nagykőrös is, Kecskemét is. Miről beszélsz?
2017. máj. 17. 23:07
 13/41 anonim ***** válasza:
82%

Nem bukobbak, és nem arrogánsabbak, 20-60 között, csak vége annak a világnak, hogy egy pasi többet engedhet meg magának.

Az olyan kérdések nem zavarnak, mint egy mai, ahol egy degeneralt azt kérdezte, hogy lehet a nőket szex tárgynak használni? Ja, az nyilván nem. Most kapják a pasik vissza, amit eddig tettek a nőkkel 😚 kellemetlen, ugye?

2017. máj. 17. 23:12
 14/41 anonim ***** válasza:

Budapesten valóban nagyobb az... "arrogancia", vagy "nemtörődömség"(??? Nem tudom mi a jó szó), de én ezt letudom a nagyvárosi életmód hatásának. Engem pesten mindig "kinéznek", lerí, hogy vidéken születtem és élek máig, nem is tudom magamévá tenni a budapesti attitűdöt. (Amely város engem a Star Wars univerzum "Nar Shaada" nevű bolygójára emlékeztet.

Százhalombatta nagyon arrogáns város, köszönhetően a beteges mértékű vagyonnak amit a várost körbefogó vállalatok adóznak le.

Érd még rosszabb, az érdi logika követhetetlenül rossz, értelmetlen úthálózat, logikátlan keresztződések (Budai úton az a nagykereszteződés 10 járdaszigettel és kaotikus jelzőlámpákkal), és még a battaiaak is bunkónak tartják az érdieket. (Jogosan, sajnos).

Dunaújvárost ideraknám még, ott is nagy a bunkóság, ráadásul ott posztkommunista bunkóság van. Egy élmény az a város, ennyi trabit meg wartburgot a parkolóban nem láttam még. Mindenfelé higanygőzös lámpák (kivéve főutak), Jééé szatyor, szocreál építmények, posztkomcsi bódék, kopott WEST márkatábla.

De azt nem lehet kijelenteni, hogy egy folyamat lenne aa bunkulás, az arrogancianövekedés, és főleg nem, hogy minden nőre kiterjedne.

Plázában talán igaz majdnem mindenkire, de az utcán nem. Csak ők a hangosak, ezért őket vesszük észre.

2017. máj. 17. 23:15
 15/41 anonim ***** válasza:

Én sokáig kevertem a nagyképűséget az önbizalommal. Lehet nálad is fennállhatnak hasonló dolgok, nem? Persze nem azt mondom, hogy nem létezik nagyképűség, de ha csak abba botlasz, az azért már gyanús:o

Másrészről meg általánosítani mégse jó, nem pontos. Az hogy kevés a fizetés MO-n, még nem jelenti azt, hogy mindenki szegény és éhezik. Az hogy te épp olyan lányokba botlottál, vagy olyannak láttál lányokat, az még nem jelenti azt, hogy az az átlag. Sőt, általában az átlagfeletti az ami szembetűnő, és nem az átlagos. Az átlagfelett vagy alatti az ami kicsapja annyira a biztosítékot, hogy ilyen kérdések szülessenek belőle.

De ez csak egy vélemény.

2017. máj. 17. 23:16
 16/41 anonim ***** válasza:
Hát,a kínaiak tudnának a kutyából is szalonnát csinálni, szóval van remény ezeknek az eltévelygett lelkeknek :)
2017. máj. 17. 23:17
 17/41 anonim ***** válasza:
A média az oka. Tele a tv olyan műsorokkal amik ezt hirdetik. Azt látják, hogy ez jó és menő ezért lemajmolják amit ott látnak. Ez igaz a hímtagokra is.
2017. máj. 17. 23:19
 18/41 A kérdező kommentje:

Ezek közül a lányok közül sokuk nem is nagyon több egy szextárgynál már bocs. Vagy akkor mégis hol kellene komolyan venni olyan lányokat akik azon versenyeznek egy buliban, hogy melyikük tud több pasi elé térdelni?

A válaszod második fele pedig kész röhej. Ez nyilván meg fog oldani minden problémát és egy sokkal szebb jövőt fog felépíteni.

A férfiak pedig régen sem voltak ilyenek a lányokkal, nem tudom ezt honnan veszed. Legjobb tudomásom szerint már évezredek óta a nőket a művészet egyik magasztosabb szímbólumának állították be. Meg sem lehet számolni mennyi szerelmes vers, szobor és festmény született a nőkről és az irántuk érzett tiszteletről, férfiak által... Szóval nem tudom miről beszélsz, legfeljebb a vadnyugaton és az arab országokban vették kutyaszámba a nőket.

2017. máj. 17. 23:22
 19/41 anonim ***** válasza:
85%

Hát általanosítasz ember!!

Kevesebb az arrogans férfi szerinted mint a nő? Akkor mi a bánatért fordul elő többször, hogy idegen féfiak beszólnak egy lánynak, hogy hogy néz ki meg stb? Egy nő ezt mikor teszi meg?

2017. máj. 17. 23:22
 20/41 anonim ***** válasza:
60%
Ja, mert a média találta ki. Pont fordítva, a média csak egy lekepezese a világnak. Csak követi az eseményeket. Amúgy meg Pesten sem vagyunk bunkók, itt is emberek élnek, ugyanolyan érzésekkel.
2017. máj. 17. 23:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!