Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ezzel a pasival ebben az esetben?
Van egy srác,aki nagyon jófej, aranyos stb.
Lehet azért érzem ennyire,mert egyetemre járok,neki érettségije sincsen.
Nem él túl jó körülmények között ,nagyon más a hátterünk.
Ő többet akarna,én is szeretek vele lenni,nagyon szimpi,de ez kicsit zavar.
Rosszul érzem magam emiatt,hogy ilyenek zavarnak. De szellemileg nem vagyunk egy szinten.
Szerintetek engedjem ezt az érzést és menjek bele a kapcsolatba?
21L
A helyedben a baráti,ismerős környezetre koncentrálnék.
"Mit szólnak majd a hátam mögött???"
Ha szellemileg nem vagytok egy szinten, akkor nem tudtok beszélgetni. Igaziból beszélgetni. Bájcsevej oké... de igazi mély beszélgetés nulla.
HA mégis tudtok, akkor egy szinten vagytok szellemileg. Az, hogy van-e érettségije szerintem lényegtelen.
"...szellemileg nem vagyunk egy szinten."
Ez nálad mit jelent?
Ha úgy értendő, hogy neked a lexikális tudásod magasabb, de egyébként minden szempontból egy kultúrember, akkor még lehettek boldogok életetek végéig.
Ha viszont az alapvető dolgokban, életfelfogásban, jövőképben nem vagytok azonos szinten, akkor kár a kínlódásért, felejtős!
Ha akkora tapló, hogy szégyellni kell a családod és a barátaid előtt, mert az alapvető dolgokkal nincs tisztában, jobban teszed, ha nem mélyedsz el a dologban, mert változás nem lesz, legfeljebb le fog húzni.
Nézőpont kérdése.
Ez csak egy alternatíva.
Vannak tények,és vannak veszíteni valók az életben.
"A szerelem múlandó!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!