Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h egy lányt rögtön megbélyegeznek, ha lefekszik több pasival, egy fiút pedig ugyanebben az esetben 'jó' fejnek tartanak?
Lehet mondani hogy f@szság, de tökéletesen szemlélteti a dolgot.
Egy nő meg nem attól lesz tapasztalt, hogy minden este más teszi be neki.
Ez a kulcsos dolog tényleg hülyeség. Mármint persze jó az a kulcs, de pl nekem baromira nem kéne mert mindent kinyit..minden ajtónak kell egy külön kulcs, ami csak arra van tervezve (jobban nem tudom megfogalmazni bocsi).:)
Amúgy Kérdező..pont ma beszéltünk erről a felvilágosító órán. Amúgy a kérdésed szerintem jogos, mert álltalában(!) tényleg ez van. Én személy szerint fiatal korom ellenére több fiúval is voltam már rövid időn belül. Úgy fogom fel, hogy 'kipróbáltam' milyen is ez...hogy kötöttség nélkül akár stb stb , de rájöttem, hogy szükségem van arra, hogy kapcsolatban, érzelmekkel csináljam ezt,de ettől még nem kell megbélyegezni! Nem értem ilyenkor már miért kezdenek el rib@ncozni meg k*rvázni...egyszerűen csak 2 féle típus van, a konzervatívabbak és azok akik akár bárkivel lefekszenek mert nekik nem feltétlenül szükséges ehhez érzelmi kötöttség.
7es vagyok
Látom sikerült full értelmetlenül leírnom(hulla vagyok szóval legyetek szívesek és nézzétek el:) ):s Azért remélem a lényeget értitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!