Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Járnátok 7 évvel fiatalab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Járnátok 7 évvel fiatalabb férfival?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok!

2017. máj. 15. 14:16
1 2 3
 11/21 RoseTyler ***** válasza:
34%
Nem, mert 32 vagyok, és sosem érdekelt a 30 alatti korosztály (a párom is egy tízessel idősebb nálam). Semmi vonzót nem találok a huszonévesekben. Majd ha 42 leszek, akkor valószínűleg ugyanerre a kérdésre már igennel felelnék, mert egy 35 éves férfi már nagyon is vonzó számomra minden szempontból.
2017. máj. 15. 15:38
 12/21 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszenek az idősebb férfiak, mindig huszonévesek között válogatok. Most viszont hogy már 28 lettem azt is figyelembe kell vennem hogy azért szeretnék családot és egy 21 éves pasi még nem ott tart. Szexkapcsolatra kezdenék inkább csak 21 évessel, vagy egy nyitottabb párkapcsolatba mennék még bele. Amúgy férjnek már 25-től szóba jöhetnek, nem akarok 40 körülit az biztos.
2017. máj. 15. 15:40
 13/21 anonim ***** válasza:
27 vagyok, nem járnék 20 évessel. Én már csak olyannal jönnék össze, aki pár éven belül elköteleződne mellettem. Egy 20 éves fiú pedig még igencsak gyerek. Mondjuk ha 35 körül lennék, akkor már lehet belemennék.
2017. máj. 15. 15:50
 14/21 anonim ***** válasza:

Teljesen felesleges a kérdésed.

Van aki azt írja hogy igen van aki azt,hogy nem.

Ne ezek alapján a válaszok alapján dönts,hanem a saját érzéseidet vedd figyelembe és azt ,hogy milyen ez a srác.

Én ismerek olyan 22 évest aki egy nagyon komoly és felelőség tudatos ember és akit nagyon tisztelek.

És ismerek olyat aki 40 éves kora ellenére egy 16 éves fejével gondolkodik..

Szóval ne a korát nézd hanem a személyiségét.

Dönts jól,sok sikert!

27/F

2017. máj. 15. 16:08
 15/21 anonim ***** válasza:
38%

10-es válaszoló! Én 31 vagyok,párom 23.

2 éve vagyunk együtt és elképesztően szeretem.Előtte mindig azt mondtam,hogy soha nem járnék fiatalabb férfival..erre tessék :)

Az a fontos hogy megértsétek egymást és szeressétek egymást.

A kor nem számit semmit.

Szerintem számít. Pontosan ez a felállás van egy ismerősömnél, mégis a pasi nekem (is) udvarol és nagyon próbálkozik. Nem mentem bele a játékba, mert nekem nem kell olyan, akinek van valakije. Azóta nem beszélünk, legalábbis nagyon keveset. Nem akarok rosszindulatú lenni, de én nem lennék olyan biztos a nagy szerelemben.

2017. máj. 15. 18:23
 16/21 Sunshinedoll ***** válasza:
44%

Ha 40 lennék esetleg.

Most biztos, hogy nem.

25

2017. máj. 15. 18:31
 17/21 anonim ***** válasza:
61%

25 vagyok és én pl. szívesen összejönnék egy 18 éves sráccal.Szerintem sokkal szexibbek a fiatal fiúk.Komoly kapcsolatot is csak fiatallal tudok elképzelni,tuti,hogy 30 alatti férfihoz megyek majd hozzá.40 évesen meg akár 20 évvel fiatalabbal is összejönnék,szerintem rájuk fogok vadászni nem a 40-esekre:D

25/L

2017. máj. 15. 19:10
 18/21 anonim ***** válasza:

15-ös válaszoló!

10-es vagyok.

És az,hogy ő udvarol neked az csak a kor miatt van?

Ha veled vagy a barátnőddel egyidős lenne akkor 100%,hogy nem próbálkozna nálad?

Remélem érted ,hogy mit akarok mondani ezzel...

Egyébként pedig biztos vagyok benne,hogy nagy a szerelem.Attól mert vannak tapló fiatal férfiak(mint barátnőd párja)attól még nem mind ilyen.

1000%-ig megbízom a páromban.

2017. máj. 15. 20:11
 19/21 anonim ***** válasza:
Utolsó! A csaj nem a barátnőm, csak látásból ismerem. Belátom igazad van, valóban nem kor kérdése a hűség. Sajnos csak azt látom, hogy a hűség tényleg kimegy a divatból :(
2017. máj. 15. 21:59
 20/21 anonim ***** válasza:

Igen,bocsánat...ismerősödnek :)

Örülök,hogy megértetted.És igen a hűség kezd kimenni a divatból de én benne teljesen megbizom és ő is megbízhat bennen.E nélkül nem is igazán működne.

Szóval a kor tényleg nem számit.

Kérdező élvezzétek az életet,szeressétek egymást,legyetek boldogok és sz @rjatok mindenki véleményére! (Mi ezt teszük :D)

2017. máj. 15. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!