Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Chat.hu kérdés?

Férfi vagyok én is próbálkoztam a fent említett oldalon.
Siralmas a nő felhozatal is.
Régebben sokkal jobban el lehetet ott beszélgetni. Illetve több ember is volt.
Csak azt tudom mondani néha akad normális ember is, nem csak az alja. Ha van időd próbálkozhatsz kiszűrni.
Tuti recept nincs hogy hol bukkansz normális beszélgető/ismerkedő partnerre.
Igaz én például itt is volt akivel tök jól elbeszélgettem, elbeszélgetek néha.

Én nagy chat.hu-s voltam. A tapasztalataim alapján azt tudom ajánlani hogy egyrészt ne azzal a céllal menj hogy te kapcsolatot akarsz ott találni, ezt a vágyadat told félre ha belépsz, mert csak korlátoz az ismerkedésben. Másrészt ne úgy akarj beszélgetni hogy "nyitva hagyod a nicked" (tehát bárki rádírhat)és várod ki ír neked, vagy te írsz találomra valakire, ez nem túl célravezető. Akik rádírnak ők (90%-ban) olyanok akik folyamatosan minden nő nemű nyitott nickre ráírnak és perverzek, meg csak szexről akarnak beszélni, kamerázni stb. Úgy tudsz értelmes beszélgetőpartnert találni ha bezárod a nicked (nem fognak zaklatni) és belépsz egy szobába majd a közös felületre elkezdesz irogatni. Erre a célra ajánlom a társkereső és erotika szobát (itt sem csak erotizálnak, mindenféle téma szokott lenni). Sok normális ember van fent, mindenféléről lehet beszélni, jókat lehet nevetni. Persze időnként megjelenik pár gyökér is, de nem kell velük foglalkozni. Az a fontos hogy be tudj kapcsolódni a beszélgetésbe, legyél laza és szükséged lesz a humorodra is. A vitákat jobb ha kerülöd. A lányoknak mindig örülnek amúgy. Ha valakivel meg van a szimpátia akkor úgyis elkezdtek egymásra reagálni, aztán folytathatjátok privátban. Mindig vannak újak akik megjelennek, hogyha elsőre nem is találsz senkit aki érdekelne.
Nekem már volt onnan 3 fiúval randim (1-el össze is jöttem, de a másik 2 is normális, intelligens fiú volt) és lett onnan kb 10 barátom akikkel már nem is ott szoktam beszélni hanem nyilván cseréltünk más elérhetőséget.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!