Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Chat.hu kérdés?

Figyelt kérdés
nemrég óta vagyok fent, de lehetetlen ismerkedni... az összes szinte rögtön a szexszel jön, meg így szeretem-e, meg ha verik.... stb. És nem csak a 20 évesek, a 40 éves is ezzel kezd.. Most szerintetek? Eljárni minden 2. hétvégén szoktam, melózok, de eléggé visszahúzódó, illetve inkább bizalmatlan vagyok. De ha engem leszólítanak, kedvesen válaszolok. Miért mindeni a szex-szel kezdi??? Oké, valszeg a 80%-ának van nője és úgy írogat ilyen oldalakon. Hol lehet találni normális min. BESZÉLGETŐTÁRSAT? 21N
2017. máj. 14. 10:30
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
Ez az oldal köztudottan tele van beteg perverzekkel( de látom már te is tapasztaltad), ha ismerkedni szeretnél vannak normálisabb társkereső oldalak, pl tinder, badoo.
2017. máj. 14. 10:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok én is próbálkoztam a fent említett oldalon.

Siralmas a nő felhozatal is.

Régebben sokkal jobban el lehetet ott beszélgetni. Illetve több ember is volt.

Csak azt tudom mondani néha akad normális ember is, nem csak az alja. Ha van időd próbálkozhatsz kiszűrni.

Tuti recept nincs hogy hol bukkansz normális beszélgető/ismerkedő partnerre.

Igaz én például itt is volt akivel tök jól elbeszélgettem, elbeszélgetek néha.

2017. máj. 14. 10:57
 3/7 anonim ***** válasza:
A chat.hu már évekkel ezelőtt tele volt ilyen emberekkel,pláne amikor mág regisztráció nélkül is lehetett használni, ott aztán volt minden.
2017. máj. 14. 11:06
 4/7 Költőnő? ***** válasza:
Chat.hu ismerkedés szempontjából egy törvénynélküli posztapokaliptikus senkiföldje. Van egy társaság, aki nem perverz, de elég zárt közösség és ők nem is ismerkedni járnak oda. A többi beteg állat, de akad néhány normális is. És ez így van kb 20 éve.
2017. máj. 14. 11:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nagy chat.hu-s voltam. A tapasztalataim alapján azt tudom ajánlani hogy egyrészt ne azzal a céllal menj hogy te kapcsolatot akarsz ott találni, ezt a vágyadat told félre ha belépsz, mert csak korlátoz az ismerkedésben. Másrészt ne úgy akarj beszélgetni hogy "nyitva hagyod a nicked" (tehát bárki rádírhat)és várod ki ír neked, vagy te írsz találomra valakire, ez nem túl célravezető. Akik rádírnak ők (90%-ban) olyanok akik folyamatosan minden nő nemű nyitott nickre ráírnak és perverzek, meg csak szexről akarnak beszélni, kamerázni stb. Úgy tudsz értelmes beszélgetőpartnert találni ha bezárod a nicked (nem fognak zaklatni) és belépsz egy szobába majd a közös felületre elkezdesz irogatni. Erre a célra ajánlom a társkereső és erotika szobát (itt sem csak erotizálnak, mindenféle téma szokott lenni). Sok normális ember van fent, mindenféléről lehet beszélni, jókat lehet nevetni. Persze időnként megjelenik pár gyökér is, de nem kell velük foglalkozni. Az a fontos hogy be tudj kapcsolódni a beszélgetésbe, legyél laza és szükséged lesz a humorodra is. A vitákat jobb ha kerülöd. A lányoknak mindig örülnek amúgy. Ha valakivel meg van a szimpátia akkor úgyis elkezdtek egymásra reagálni, aztán folytathatjátok privátban. Mindig vannak újak akik megjelennek, hogyha elsőre nem is találsz senkit aki érdekelne.

Nekem már volt onnan 3 fiúval randim (1-el össze is jöttem, de a másik 2 is normális, intelligens fiú volt) és lett onnan kb 10 barátom akikkel már nem is ott szoktam beszélni hanem nyilván cseréltünk más elérhetőséget.

2017. máj. 14. 13:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Akivel az utcán ismerkedsz, leginkább azt is az érdekli, hogy nézel ki meztelenül, a párosodás ösztöne hajtja, nem éppen filozófiai vitákhoz keres partnert, azt megtalálja a baráti körében is. Arc + név nélkül ez mindjárt egyértelmű is lesz, nem kezdenek el köröket futni előtte. Szóval, ha közös érdeklődési körrel keresel valakit, akkor próbálkozz hobbi oldalakon, fórum talikon, rendezvényeken. Persze mindig vannak kivételek és a chat.hu-n is van rá esély, hogy megtalálod életed szerelmét, csak kicsi. Akkor már társkereső oldalakon nagyobb az esély, ahol egy csomó paraméter alapján azonnal szűkítheted a kört. Rossz a nemek aránya online, a pasik ki vannak éhezve, frusztráltak a visszautasításoktól, a nőhiány miatt mindenféle perverziókhoz fordulnak.
2017. máj. 14. 15:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Chat.hu rol van a párom a sok idiota után... egy éve lassan, fél.éve össze is költöztünk. :)
2017. máj. 14. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!