Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő és férfi közötti barátságról mit gondoltok? Nem tini kategóriába.
Itt és az életben is hallottam ,tapasztaltam ilyet - van mikor az egyik fél házas -vagy mindketten foglaltak.
Beszélgetnek,írogatnak esetleg találkoznak is.
Miért ítélik el őket ez miatt?
(Nem társkeresés!)
Talán az ítélkezők írigyek?
Az ilyen barátságban NINCS szex!
Sokszor a pár -feleség is tud erről.
Akkor még is miért nem nézik ezt jó szemmel?
A biszexualitást meg simán elfogadják,itt nincs testi kapcsolat még is megy a fujjolás.
Valakinek tapasztalata?
Mit gondoltok?
34/F.
# Hát jó nőknél nem gondolni másra
nehezebb,be kell vallani -de ésszel megy.
Miért ne lenne brátság ? 8vagyok
Attól ,hogy szexelnék vele,miért ne lehetnénk barátok?!
Nekem sosem lett fiú/férfi barátom, mert vagy ő akart többet vagy én.
Ezért fenntartással fogadom az ilyen beszámolókat is, honnan tudja biztosan valaki hogy nem teszik a másiknak? Mert azt mondja?Lehet csak nem akarja elrontani a kellemes barátkozást.
Ha a pár feleség/ férj tud róla és őt nem zavarja akkor nem gond. Ha nem játsszák ki, nem vezetik meg, nem állítják be szimpla barátságnak, miközben a felszín alatt valami kémia azért működik, akkor nincs miről beszélni.
Hozzáteszem intimitás se legyen, masszírozás, kézfogás, ölelgetés sem fér bele, az már nem barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!