Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ezután...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ezután kevésbé legyen bűntudatom?

Figyelt kérdés
Van egy legjobb fiú barátom, teljes mértékben megbízunk egymásban és ezért küldtünk egymásnak olyan képeket és üzeneteket, amit már megbántam, mert nekem párom van. Tényleg csak barátságból és a megbízás jeléül küldtük a képet, de nekem nagyon bűntudatom van. Mit tegyek?

2017. máj. 10. 15:53
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
10. Teljesen igazad van, nem is értem, hogy lehettem ennyire gyerekes, tényleg nagyon megbántam, de sajnos már nem tudok változtatni rajta.
2017. máj. 10. 16:50
 12/23 A kérdező kommentje:

Szóval az lenne a kérdésem, hogy mondjam-e el neki, ezzel vállalva a következményeket, hogy szakít velem, vagy pedig emésszem magam tovább?

De a fiú barátomnak sem szeretnék ezzel rosszat tenni, hogy en ezt elmondom másnak.

2017. máj. 10. 16:52
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha ezt azért írtad a "felnőtt párkapcsolatok" kategóriába, mert felnőttnek tartod magatokat, akkor nyilván elmondod...
2017. máj. 10. 16:55
 14/23 anonim ***** válasza:

Szóval az lenne a kérdésem, hogy mondjam-e el neki - mindenkeppen, es vazolom, hgoy miert.

Amikor valami rosszat teszel es a masik nem tud rola de te erzed, hogy el kene neki mondani, de inkabb nem teszed, akkor egy 'visszatartas' fog kialakulni benned, ami az idok alatt egyre jobban fog emeszteni.

Ha moralis ember vagy, akkor addig emeszt a dolog, amig nem birod tovabb es elmondod a baratodnak, ezzel megkonnyebbulve, de kockaztatva azt, hogy a baratod ezert szakitani fog veled. Viszont a lelkiismereted megtisztul.

Ha nem moralis ember vagy, akkor megtanulod, hogyan folytsd el magadban ezt a rossz erzest, es addig gyakorlod a dolog elnyomasat, amig sikerrel nem jarsz, viszont onnantol fogva valami megtorik benned.

Nem azert mert a parodat atverted, hanem mert sajat magadat ba$ztad at, es innentol egy serult ember leszel es ha a jovo ugy hozza, hogy lesz uj alkalom olyan dolgokat tenni, amiket kesobb megbansz, mostmar sokkal konnyebben fogod megtenni ezeket a dolgokat es sokkal nagyobb rutinod lesz benne, hogy eltitkold es onmagad elol is elfolytsd.

A lelkiismeret egy hasznos dolog. Hasznald.

A sotet ero oldala az a szint, amikor egy kezlegyintessel el tudod a lelkiismereted hallgattatni. Amig meg szol hozzad es hallod a hangjat addig hallgass a szavara, mert amikor mar nem hallod tobbe, az mar nagyon szomoru!

2017. máj. 10. 18:43
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

Ezért tuti lepontoztok de azért leírom.

Nekem is van egy nagyon jó fiú barátom kiskorom óta ismerem. És csináltam a barátomnak kissé erotikus képet és elküldtem neki előtte (messengeren a titkos üzibe 10mp-re). hogy kikérjem a véleményét hogy elég szexi e. Hozzá teszem, hogy nem meztelen kép volt. Én ő benne megbízok a legjobban és igazából nekem nem fordult meg a fejembe, hogy ezt elmondjam a barátomnak. A barátom tudta, hogy mi vele mindent megbeszélünk szóval titkolózás nem volt. Viszont megértem, hogy ez valakiben rossz érzést kelt az ilyen. Szerintem nem egy nagy dolog. De ha bántja a lelked inkább monnd el. Bár szerintem csak feszüktséget generálsz. Ez nem megcsalás

2017. máj. 11. 10:58
 16/23 anonim ***** válasza:

Egy frászt barátod, tetszik neked mindkét fiú, ez az igazság. Valamiért nem a lány barátaidnak küldtél szexi fotót, csak a fiúnak. Rejtély, hogy miért...

Fogalmam sincs, hogy mit csinálj, ezek a történetek leolvasztják az agyamat. Az biztos, hogy mindkét fiút nem tarthatod meg az életedben, valamelyikkel szakíts.

2017. máj. 11. 11:50
 17/23 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat! :)

Tényleg csak barátról van szó, nem érzek iránta többet!

2017. máj. 11. 20:04
 18/23 anonim ***** válasza:

Ez nem barátság. Te is tudod. Ez ilyen neve sincs kapcsolat, ami se színtiszta szerelem, se színtiszta barátság, hanem maszatolás. Gondolj csak bele: a lánybarátaidnak nem küldtél "olyan" képeket, ő sem a fiúknak. A párod sem küld a fiú barátainak. Anyukád sem az ő barátnőinek, apád sem a legjobb unokatesójának, stb. Ha ezt a "barátságot" összehasonlítod a többi barátságoddal és mások barátságaival, akkor te is beláthatod, hogy ez már túl van a barátságon, csak erre nincsen szavunk. Tudom, hogy nehéz ezt feldolgozni, ezért az ember foggal-körömmel harcol azért, hogy valahogy ezeket a fura kapcsolatokat is barátságnak láttassa, elsősorban önmaga előtt, de hát mélyen te is tudod hogy ez nincs így, ezért van most bűntudatod.

(És azt honnét veszed, hogy ő nem érez irántad többet? Ja, tudom már, biztosan mert mondta. Az emberek sok mindent mondanak. ;)

2017. máj. 11. 21:23
 19/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Elgondolkozok rajtuk, nekem tényleg a párom a legfontosabb és nagyon megbántam, szóval szívem szerint elmondanám neki (folytatom lent, mert nem enged többet írni)
2017. máj. 12. 19:49
 20/23 A kérdező kommentje:
Viszont a fiú barátom csak bennem bízik meg ilyen szinten és elég régóta a legjobb barátjának tekint, szóval neki sem szeretném eljátszani a bizalmát.
2017. máj. 12. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!