Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nokent voltal mar olyan helyzetbe, hogy a pasi csak huzta az agyad, de igazabol nem akart toled semmit?
huzta az agyad alatt a kovetkezoket ertem: bokolasok, "veletlen" erintese..
De konkretan nem lep soha semmit..
"Nyilván az írogatás meg a virág erősebb dolgok,nem poén kategória,de azt már tekintsük úgy,hogy lépett is az illető!"
Áh, ez a borzasztó, hogy hidd el, valakinek ez is belefér és szerinte nem tett semmit.. Mert randira ő sem hívott. Mikor össze voltunk zárva tette magát és mellette az írogatás. Én is innen jöttem rá, hogy ahogy a kérdésben szerepel csak az agyamat húzta és nem akart semmit. Csak egy kis izgalmat, flörtöt.
Persze, igazad van, ha valaki tetszik felnagyítjuk a kedves gesztusokat, de szerintem ott akkora fájdalmat nem lehet megélni, mert valahol érzi az ember, hogy a másik csak udvarias, barátságos. Aki már flörtöl, "véletlenül" megérint azzal azért gond van.
Legalábbis én nem tudom elképzelni, ha van egy ellenkező nemű haverom, barátom - akin érzem, hogy bejövök neki, de nekem ő nem kéne - elkezdjek ilyen jeleket adni csupán viccből. Aki erre képes azt csak a saját egója érdekli és minden lelkiismeretfurdalás nélkül játszadozik a másikkal.
Vannak ilyenek. Ha szembesíted vele, hogy ez micsoda, akkor vagy "félreértetted", vagy "nem szeretnék kapcsolatot".
Szerintem egofényezés, élvezik, hogy odafigyel rájuk valaki vagy megszereti, de ők nem akarnak tenni semmit.
Voltam sajnos ilyen szituációban többször is, különösen akkor volt kellemetlen, amikor mások is észrevették, hogy a fiú bókolgat nekem és kérdezgették, mi van közöttünk, közben az égvilágon semmit nem lépett. Illetve az is rossz volt, amikor megszerettem valakit egy idő után, léptem én felé, és még egy kávéra se volt hajlandó velem leülni, csak csipkelődött tovább.
Hát lepacsizhatunk! Ugyanez.. olyan gátlástalanul tolja, mit sem törődve azzal, hogy ezt mindenki látja és úgy hiszik járunk vagy mindjárt járni fogunk.
Szintén egyezik, hogy ha az eszemmel már feldolgoztam, hogy ebből semmi nem lesz, meg csak hülyít, nagyon nehéz továbblépni, pláne, ha az ember hiába ismerkedik, más nem fogja meg annyira, mint ő. Ő meg újra előkerül és játszmázik tovább..
Egyébként nekem az esetemben az volt a legfájdalmasabb, hogy eleinte azt hittem én fogtam meg ennyire, és hittem, hogy szakítani fog, majd velem összejönni. De miután kiderültek nincsenek ilyen szándékai, arra is fény derült, hogy valóban időről időre talál valakit, akibe így "beleszerelmesedik" és húzza az agyát a jó kis biztos kapcsolata mellett.
Szerintem egyetlen vígasz lehet, hogy ilyen személyiségű emberrel nem is akarnék párkapcsolatba lépni. Nem bírnám elviselni, hogy időről időre ilyen intenzitással udvarolgat másoknak, még ha szexig nem is feltétlen jut el. Még így is kikészített, nemhogy ha én volnék a barátnő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!