Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nokent voltal mar olyan helyzetbe, hogy a pasi csak huzta az agyad, de igazabol nem akart toled semmit?
huzta az agyad alatt a kovetkezoket ertem: bokolasok, "veletlen" erintese..
De konkretan nem lep soha semmit..
nő ---- férfi
csaj --- pasi
Csak a terminológiai zűrzavarhoz.
Kedves Nőtársaim!
Nyilván jól tud esni,ha a férfiak kedvesek és közvetlenek velünk,ha bókolnak,flörtölgetnek,tesznek bizonyos gesztusokat felénk.Ha sütnek el poénokat,amik kicsit símogatják a lelkünket.Viszont bele gondoltatok már,hogy mi van,ha az illető egyszerűen csak kedvel,és csak fel akar vidítani?Hogy simán csak szimpatikus vagy neki,de ettől még hűséges a barátnőjéhez/társához?Hogy neki a flört az tényleg csak flört?Hogy nem feltétlenül akar kikezdeni veled,csak barátként keresi a társaságod?Van ilyen is,aki szinte mindenkivel ilyen,de nem kell komolyan venni.Csak mert tetszel neki,attól még tisztelhet is,mint ahogy a kapcsolatát.Pont ezért nincs semmi.Csak mert rá vagy kattanva valakire,nem kell végletekben gondolkodni.Persze értem én a problémát,csak mindez felesleges agyalás.Ha akarna valamit,lépne.Mondom ezt úgy,hogy nekem is tetszik ilyesmi típusú fiú a környezetemben,de meghúztuk a képzeletbeli határokat.A haver csak haver,a hülyülés csak poén.
Utolsó előtti, azért lehet érezni ki az, aki barátként keresi a társaságod és poénkodik (annak szerintem amúgy is volna annyi érzelmi intelligenciája, ha látja, hogy a másiknak ő tetszik, akkor ő maga húzza meg azt a bizonyos határt, mert nem akar kellemetlenséget semelyik irányból), és ki az aki flörtöl és konkrétan "felpiszkál". Hidd el, az a típus aki megbántott minket, annak pont ez a célja, hogy szerezzen egy "rajongót" magának.
"Viszont bele gondoltatok már,hogy mi van,ha az illető egyszerűen csak kedvel,és csak fel akar vidítani?"
Háát nem tudom. Az "enyém" ugyanezzel a címszóval írogatott elég sűrűn általában csipkelődős, flörtölős stílusban.. Volt, hogy virágot hozott. Belegondoltam abba is, ha én lennék a barátnő helyében és megtudnám milyen energiákat öl egy másik "szimpatikus" lányba, páros lábbal rúgnám ki.
Amúgy próbálom elképzelni azt az ártatlan szituációt, amire te gondolsz. Pl. mikor az 50-es kolléga úr tréfálkozik, flörtölget. Mivel az apám lehetne gondolom csak viccelődik, nem tudom komolyan venni.. de hogy őszinte legyek a vicc mögött az ilyen típus is próbál megcsókolni a céges bulin, tehát továbbra sem tudom felmenteni az ilyen embert, mert ezzel tényleg megbántja azt, aki netán belé szeret és a valódi párját is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!