Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak nem szeretik, ha a lány kedves, érdeklődő velük, és segíteni akar?
attól függ milyen téren és milyen szinten :)
de szerintem ez fontos dolog!
24F
legyél kedves továbbra is :)
sokaknak szükségük van támogatásra, segítségre ettől függetlenül, de nem mindig mindenkinek :) főleg nem mindenben!
24F
Alapvetően a fiúk/férfiak teljesen másképp működnek, ezt ne felejtsd el. Amíg egy lány sokszor behajtja a fejét és engedelmeskedik, addig a férfi olykor hiúságból is monhatja, hogy "ezt én jobban tudom". Sajnos ilyenkor kell egyet nyelni és nem visszaszólni, mert abból csúnya vita alakulhat ki.
A vizsgázásos esethez pedig: magam is voltam, amikor inkább hagyjon békét mindenki, marhára izgulok, most nem akarok senki előtt sem megfelelni, sem produkálni magam, hogy ha esetleg nem tudom, az mégis ciki... mert már tudni kéne, minek égessem magam más előtt is magam.
Megértem a kérdésedet, de a "harc" közepén nem biztos , hogy te is örülnél valaki közeledésének/nyomulásának meglátás kérdése...
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!