Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az élet visszaadja azokat a fájdalmakat amiket mi okoztunk vagy nekünk okoztak mások?
Mi ebben a tapasztalatotok?
Gondolok megcsalásra, kihasználásra, bunkó vagy megszégyenítő viselkedésre. Ha van példátok erre írjatok kérlek.
Nem hiszek ilyesmiben. Korábban is írta valaki: mindenkivel történnek jó, és rossz dolgok az életben. Van, akikkel teljesen véletlenül, önhibájukon kívül, van, akik maguk okozzák a saját szenvedésüket.
Ellenben, ha a kérdést úgy teszed fel, hogy volt-e már, hogy valaki megcsalt/hazudott...stb, majd szakítás után elindult a leejtőn...igen, van ilyen exem.
Megcsalt egy közös ismerősünkkel, majd azt a lányt is megcsalta 2 héttel azután, hogy mi hivatalosan szakítottunk a csalfasága miatt. Mikor pár éve találkoztam vele, borzalmas volt épp az élete. Nem ismertem meg a hangját, mert láncdohányos lett, folyamatosan köhögött, ráadásul a magánélete is enyhén szólva romokban volt. A nője csalta, de nem dobhatta ki az utcára (hosszú sztori, a lényeg, hogy nem tehette meg külső nyomás hatására), így minden este befeküdt mellé aludni, akkor is, mikor épp mással kefélt előtte. Munkában is csak tengett-lengett, néha volt, néha nem, tipikus link alak, akinek semmi jövője. Ha jól tudom, most már egy fokkal kellemesebb a helyzete, és őszinte leszek, örülök ennek. Anno nagyon haragudtam rá, egy kanál vízben meg tudtam volna fojtani őt is, meg mind a 2 lányt is, de ma már hálás vagyok nekik, amiért megszabadultam exemtől, és az egész társaságtól, akikkel akkoriban lógtam. Nem jutottam volna el oda, ahol most vagyok, ha vele maradok.
Én nem hiszek benne, pusztán valószínű, hogy aki világéletében egy aljadék féregként élte az életét, nem lesz túl népszerű, és ha baj van, nem fogják támogatni sem.
De ettől függetlenül szerintem nincs karma. Az én életemben is vannak olyan dolgok, amikkel valahogy szerencsésebb vagyok, mint mások, valahogy mindig jó dolgokba nyúlok bele, másban meg tökmindegy mi van, mindig pofára esek és szívok. Én igyekszek korrekt lenni másokkal, és abban tudok bízni egyedül, hogy ha egyszer valakinek döntenie kell valamiről velem kapcsolatban, akkor majd úgy fog gondolkozni, ahogy én.
Az élet nem! Ha ilyenben hiszel, akkor ajánlom az ezotéria kategóriát 😃
Viszont te magad visszaadhatsz magadnak szinte mindent! Egyéni problémamegoldó készség
Mindenképpen visszaadja a visszahatàs révén.
De ha megtanultàl egy leckét akkor újat kapsz és a te döntésed lesz,alàzatosan,képességeid szerint megcsinàlod vagy hagyod ûgy ahogy van,ez esetben lesznek jelek,hogy vissza "kéne"oda menni.
Nem.
Ezzel csak nyugtatgatják az embert.
Még a szülők is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!