Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az élet visszaadja azokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az élet visszaadja azokat a fájdalmakat amiket mi okoztunk vagy nekünk okoztak mások?

Figyelt kérdés

Mi ebben a tapasztalatotok?

Gondolok megcsalásra, kihasználásra, bunkó vagy megszégyenítő viselkedésre. Ha van példátok erre írjatok kérlek.

2017. máj. 9. 11:53
1 2 3 4
 11/31 AchromaticSmarties ***** válasza:
91%
Többé-kevésbé mindenkibe belerúg az élet időnként; hiheted azt, hogy azokat kapod vissza, amiket másnak okoztál, de igazából nincs összefüggés.
2017. máj. 9. 12:17
 12/31 anonim ***** válasza:
64%
Minden beérik előbb utóbb. Aki gonosz, rongynak nézi az embereket, önző stb később arra fog rádöbbenni hogy őt is utálja mindenki és nem lesz se barátja se szerető rokona. Csak akkor már késő lesz. Ha egyáltalán rájön erre...
2017. máj. 9. 12:19
 13/31 anonim ***** válasza:
87%
Az élet nem egy tündérmese, ahol a gonosz (megcsaló, bunkó, hazudozó, kihasználó fél) elnyeri méltó büntetését. :D Persze később ő is pórul járhat, de ez nem törvényszerű, sőt. A rafináltabb embereket nehezebben használják ki. Aki pedig hagyja magát, mert túl szerény, jólelkű, a légynek sem tudna ártani, ő előbb-utóbb sérülni fog.
2017. máj. 9. 12:20
 14/31 anonim ***** válasza:
48%

Nos, ha ez így van, akkor én itt egyesek helyében nagyon félnék...

Off vége.

Szeretném azt hinni, hogy igen. Én biztos nem fogok odáig süllyedni, hogy a saját kezemet mocskoljam be, olyanok miatt, akik ártottak nekem és fájdalmat okoztak, de ettől függetlenül megérdemelnék és jó lenne a tudat, hogy valahogy, de visszakapják, és átérzik amit én éreztem.

2017. máj. 9. 12:22
 15/31 anonim ***** válasza:
66%

Eddig azt tapasztaltam, hogy igen. És kegyes volt az élet mert többször is végig nézhettem. Egyik srác sokat szórakozott velem végül lapátra tett elég gerinctelen módon. Az élet úgy rendezte, hogy elkapott valami nemi betegséget a következő lánytól. Ciki.

A másik srác szintén zenész, annyi különbséggel, hogy tőle én sem akartam semmit. Ennek ellenére csúnyán váltunk el. Azzal kérkedett utána, hogy milyen jól megvan az új barátnőjével, hasonló a csaj mint én stb stb. Egyik nap a srác jött velem szembe Tinderen. Nagy kamu volt a jó kapcsolat, vagy ha volt is az már kuka. Szintén elég ciki. Nézőpont kérdése, hogy kinek mi a bosszú, de én beérem azzal hogy ha látom a másiknak ugyan úgy rossz és nem azért mert gyerekesen bosszút álltam. Ha úgy vesszük az élet rendezte.

2017. máj. 9. 12:22
 16/31 anonim ***** válasza:
73%
Én már visszakaptam azt,ha szemétkedtem valakivel,kamatostul és úgy láttam,hogy mások is jártak így.Középsuliban volt egy velem genyózó miss pitsa,akit egyszer beoltottam,amit a barátnőjének elpanaszolt,aki csak ennyit reagált:"És most az egyszer milyen igaza van!"Közben felém biccentett.
2017. máj. 9. 12:28
 17/31 anonim ***** válasza:
27%

# 15

Jó, ezek olyan dolgok, hogy aki hajlamos hinni a karmában, meg a sorsban, meg az ilyen ezoterikus f***szságokban, az mindenbe ezt látja bele, az elméletébe nem beleillő történéseket meg simán ignorálja.

2017. máj. 9. 12:29
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
No igen, valaki vagy hisz a sorsszerűségben és a karmában, vagy nem. Akad, aki a véletleneket is eleve elutasítja és mindenben előre elrendezettséget vél felfedezni. Jómagam nem hiszek ebben. A döntéseink következményeit nyögjük, vagy élvezzük a legtöbb eseteben és van számtalan helyzet, amkor vétlenül bünhődünk valamiért. Vajon mit kaphat vissza sorstól az a pár hónapos csecsemő, aki gyógyíthatatlan daganattal küzd, mit véthetett az előtt? Vagy a családapa, aki közlekedési balesetben veszíti el a felségét és az összes gyerekét,(vétlenként,a részeg sofőrrel szemben) vajon mit vétett, nem beszélve a kiskorú gyerekről, aki az autóban benn ég (pont pár napja olvastam egy külföldi portálon, a hideg kiráz ha belegondolok)? Náci bűnösök közül nem egy élvezte még a békés nyugdíjas éveit is, akiket a Moszad le nem vadászott, nem sok guglizás után kiderülhet, hogy gyakorlatilag nem hűtlenek és csalók, hanem háborús bűnösök és emberiség elleni bűntetteket elkövetők is élhetnek vígan, míg marci hevesen. Persze, van akit utolér a végzet (aki ahogy nevezi), de szerintem az is csupán véletlen. Ez vígasztaló gondolat lehet mindig a sértett félnek, de sajnos, ha reálisan gondolkodunk, egyáltalán nem állja meg a helyét. Vannak emberek, akikkel egyszerűen szerencsétlen módon minden rossz megtörténik, pedig sosem vétettek senkinek (reinkarnációban, előző bűnös életben nem hiszek, bár szimptikus a gondolat). Hasonló érzés mozgatja az ilyen gondolatokat, mint a bosszúvágyat, szeretné az ember kielégíteni az igazságérzetét, revansot állni a sérelméért és amikor erre nincsen módja, vagy csak tőle ez idegen, akkor reménykedik benne. Pedig az esély itt is 50-50 %, vagy visszakapja az élettől az ember, vagy nem, a jók csak a mesében nyerik el méltó jutalmukta és a legtöbb esetben nem bűnhödik meg a rossz, akkor sem, ha vígasztalónak tűnik a gondolat. Persze mindenkinek szíve joga, mit vízionál a jövőre nézve. Ha valaki olvasta a "Komfortos Mennyország" című könyvet, az épül erre a témára (is). Ehhez fordul az iró is végső revansként, a sorshoz, ha már egyszer az igazságszolgáltatás nem érte utol a bűnöst. Olvassa el (vagy nézze meg filmen, nagyon jó színészgárda szerepel benne) az, akit érdekel, nem fog csalatkozni, no de hát ugye az is egy regény. Nem pedig a valóság.
2017. máj. 9. 12:30
 19/31 anonim ***** válasza:
Az egész drámája az, hogy nem sikerült ott valami jót létrehozni és ez lett. Ez az ő életének a része. Nem kell, hogy visszaadja valaki, mert ez onnantól a története része. Rajta van a papíron. Ha vele is történik valami ami fáj az egy külön történet. Akkor átéli onnan is.
2017. máj. 9. 12:36
 20/31 anonim ***** válasza:
57%
Nem. Az élet nem egy determinisztikus dolog.
2017. máj. 9. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!