Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az élet visszaadja azokat a fájdalmakat amiket mi okoztunk vagy nekünk okoztak mások?
Mi ebben a tapasztalatotok?
Gondolok megcsalásra, kihasználásra, bunkó vagy megszégyenítő viselkedésre. Ha van példátok erre írjatok kérlek.
Nos, ha ez így van, akkor én itt egyesek helyében nagyon félnék...
Off vége.
Szeretném azt hinni, hogy igen. Én biztos nem fogok odáig süllyedni, hogy a saját kezemet mocskoljam be, olyanok miatt, akik ártottak nekem és fájdalmat okoztak, de ettől függetlenül megérdemelnék és jó lenne a tudat, hogy valahogy, de visszakapják, és átérzik amit én éreztem.
Eddig azt tapasztaltam, hogy igen. És kegyes volt az élet mert többször is végig nézhettem. Egyik srác sokat szórakozott velem végül lapátra tett elég gerinctelen módon. Az élet úgy rendezte, hogy elkapott valami nemi betegséget a következő lánytól. Ciki.
A másik srác szintén zenész, annyi különbséggel, hogy tőle én sem akartam semmit. Ennek ellenére csúnyán váltunk el. Azzal kérkedett utána, hogy milyen jól megvan az új barátnőjével, hasonló a csaj mint én stb stb. Egyik nap a srác jött velem szembe Tinderen. Nagy kamu volt a jó kapcsolat, vagy ha volt is az már kuka. Szintén elég ciki. Nézőpont kérdése, hogy kinek mi a bosszú, de én beérem azzal hogy ha látom a másiknak ugyan úgy rossz és nem azért mert gyerekesen bosszút álltam. Ha úgy vesszük az élet rendezte.
# 15
Jó, ezek olyan dolgok, hogy aki hajlamos hinni a karmában, meg a sorsban, meg az ilyen ezoterikus f***szságokban, az mindenbe ezt látja bele, az elméletébe nem beleillő történéseket meg simán ignorálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!