Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van nagy számok törvénye meg evolúció, hh nem csak azok maradtak akik jók a nőknél és nem csak erős nagydarabok, szépek, zsenik, meg optimisták léteznek?
Nem csak a természetesen szelekció hiánya áll fent - én például 0-s vércsoportú vagyok, pedig annak elvileg csak akkor lehet lenni, ha mindkét szülőd 0-s.
Nos, így ennyi év alatt eltűnhetett volna ez a vércsoport is, de mégsem úgy lett.
21/L
99% hogy baromságot mondok, szóval nyugodtan pontozzatok le, de ez a szabad házasodósdi viszonylag új dolog; régen meg mindegy, hogy milyen girhes, vagy ostoba volt valaki, ha az érdekek úgy kívánták, akkor házasodni kellett. Most, hogy ez nincs, kezd is csökkenni a születésszám főleg nyugaton, meg megy a sírás-rívás mindkét nem selejtjeitől, hogy a kutya se néz rájuk.
De megint: csak a hasamra ütöttem, és mondtam valami hülyeséget, szval ne vegyetek komolyan...
Nagy számok törvénye? Az nem az, hogy minél több lehetséges kimenetet vizsgálunk, az átlaguk annál közelebb van a várható értékhez?
Szóval még véletlenül se az, hogy ha nagy számú lehetséges kimenet van, akkor abban mindenféle szélsőség biztosan előfordul...
Az evolúció pedig nem a legszebb, legjobb, legnagyobb túlélése, hanem a legjobban alkalmazkodóé.
Herbert Spencer (Darwin után) sem a "survival of the best" vagy a "survival of the strongest" kifejezéseket használta, hanem a "survival of the fittest"-t, ahol nem a fizikai fittségre, hanem a körülményeknek leginkább megfelelni tudásra kell gondolni.
Talán azért, mert önmagában az alacsonyság, vagy a vékonyság vagy a nagy orr vagy a ritkás haj nem selejt. Rengetegen találnak párt attól, hogy egy-két ilyen tulajdonsággal rendelkeznek.
Azon kívül tökéletes ember nem létezik, én nagyon ritkán látok nagyon jó külsejű embert, én átlagos embereket látok többnyire, ez a többség.
Az zsenialitást nem lehet örökölni, az egy kiugró dolog, a ngy zsenik gyerekei általában semmitmondó emberek voltak. Az optimizmus sem öröklődik, az annnak a módja ahogy az életet látod. Tanulható.
Ha előfordulnak szélsőségek, akkor miért nem megy csődbe minden kaszinó akármekkora az előnye?
Mondjuk van egy átlagember, 100-ból 1 nőnek tetszik, és van egy magas jóképű, aki 100-ból 20-nak, akkor elvileg pár generáció múlva már szinte mindenki a magas jóképűnek a leszármazottja és lassan elfogy aki az átlagemberé, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!