Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már csak a (nagyon erős) ragaszkodás tartott össze titeket a kapcsolatban, és elmúltak a kezdeti nagy érzések, hogy léptetek ki?
Ha kicsit is ragaszkodsz,akkor maradj vele. Keress uj hobbit! A te flusztraltsagod vetited ki ra. Teljesen harmonikus a kapcsolatod,nincs problema se.
Eloszor a sajat eleteddel kell rendben lenni. Nem az o dolgai az idegesitoek. Tessek sportolni,hobbit muvelni es a barataiddal talalkozni. Ha nem vagy megelegedve magaddal,akkor ra vetited ki. Magadon dolgozz.
N
Igen, így már érthető, nekem is van egy ismerősöm aki ilyen poénkodó fajta, néha meg szoktam már tőle kérdezni, hogy lát még mást is magán kívül, aki röhög a hülye viccein?
Én is szoktam poénkodni hapsi létemre, de én arra megyek rá, hogy tényleg mindenki jól érezze magát, és ne ismételgessem magam.
Az meg, hogy nem figyel Rád...lehet, kissé szétszórt, meg figyelmetlen, inkább próbálj ezért még szólni.
Igen, biztos mindig van még jobb, csak hát 1x él az ember, és kérdés, hogy mibe fut bele legközelebb. :(
És talán nem tud kiszakadni belőle sosem, mert egy agresszív állattal hozta össze a sors. Ilyet is ismerek. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!