Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit kellene tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

fél éve vagyunk együtt a barátommal heti 2x talizunk viszont nem egy helyen lakunk ő ott lakik ahova suliba járok ezért én megyek többet hozzá mivel bérletem van, nincs saját szobája testéreivel együtt kell osztoznia havi 1x vagy tudunk álltalába szeretkezni (amikor hozzám jön) de volt hogy egy és fél hónapig nem volt semmi, (illetve én szájjal csináltam neki de náluk nem lehet rendesen mert bármikor benyithatnak)

nekem ez a havi 1 nagyon kevés, főleg mielött megjönne a havim egy héttel elötte nekem napi többször ki kell elégitsem magam és még akkor se nyugszok le, félek ha megmondanám neki hogy ez nekem kevés szexmániásnak hinne, meg az rosszul esne neki hogy nem tudja mindig megadni nekem

rossz mert próbálkoznak nálam mások és testileg nehéz néha tartani magam amikor már nagyon hiányzik de közbe meg lelkileg tudom, hogy őt szeretem és nem tudnám megcsalni, csak nem tudom hosszútávon meddig fogom birni szerintetek mit kéne tegyek?

2017. máj. 8. 20:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
én is jártam hasonló cipőben
2017. máj. 9. 10:20
 12/12 anonim ***** válasza:

Megmondtam hogy nem is kerestem te idióta gyökér :'D...

Mert nekem nem kell barátnő. Amúgy meg lett volna esélyem több lánynál is, de nem érdekelt.

Nincs szükségem barátnőre, mert nem vagyok kapcsolatfüggő.

2017. máj. 9. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!