Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal lányok miért vonzódnak az idösebb pasikhoz?
Igazad van kérdező. Ez így nem jó. Úgy gondolod, a 18 éves lányokat össze kéne kapni és a 18 éves fiúk, majd válogatnak. Tetszik, nem, viszlek és kész. A bökkenő, érzelmek és nem kor szerint választ az ember. Egy liter tejet, választhatsz dátum szerint a multiba.
Ahhoz viszont nincs közöd, ha egy lány, 20-25-30 éves pasival érzi jól magát. Ez, teljes mértékben az ő kettőjük dolga.
Ha tetszik nekem mondjuk egy 6 évvel idősebb pasi,az is undorító?
Mondjuk az ilyen 18 év feletti korkülönbségnél apakomplexus van,vagy 40-50+ felett már gerontofilíáról beszélünk.Persze ha tényleg felizgul erre valaki.
Senkinek semmi köze ahoz, hogy ki-kihez vonzódik.
De attól ez a jelenség még gáz.
A mai fiatal pasik többsége semmire se jó. Úgy élnek, mint a kamaszok, nem akarnak komoly kapcsolatot, se gyereket. Sokan csak lézengenek, baxnak dolgozni, mert anyuci eltartja. Nem képes elindítani a mosógépet, de én főzzek jobban, mint az anyja. Kiverik a hisztit, ha nem felezzük már az első randin az utolsó pohár vizet is. Már ha egyáltalán hajlandó beülni valahova, nem csak sétáltatós randi van. De én vegyek fel körömcipőt és legyek szexi, miközben botorkálunk a parkban a köveken két órát.
Talán első randin még kinyitja az ajtót, de onnantól már érezzem magam megtisztelve, ha nem csapja az orromra, miután elém vág. Aztán vigyorog, hogy emancipáció van.
Pár csalódás után feladja az ember az erőlködést. Amelyik lány komoly kapcsolatot akar, az idősebb férfi mellett köt ki.
Nem tetszik? Ideje lenne magatokba nézni.
a legidősebb férfi, akihez tartoztam, 8 évvel volt idősebb, a legfiatalabb 12 évvel fiatalabb.
az idősben az a vonzó, hogy nem kell vele nagyon körülményeskedni, és nem bénázik sokat.
a fiatalban az, ha sok ötlete van, és jó esetben meg is valósítja őket.
többnyire egyébként velem egykorú barátom volt mindig.
kérdésedre pedig a válaszom: nem undorító. bármilyen korú a barátod/barátnőd, nekem az a gusztustalan, mikor valaki nem szerelemből van valakivel, hanem valami mást akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!