Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az agresszív, erőszakos férfiakhoz vonzódnak inkább a fiatal nők?
Nekik jobban megy a csajozás, mint például nekem.
Én az a rendes típus vagyok és nincs is csajom és nem is volt soha, mert sorra koptatnak le a csajok.Lehet azért , mert nem vagyok elég agresszív ember?
Istenem.
Attól mert neked nem megy a csajozás és egy szinten sajnáltatod is magad ebben a kérdésben nem minden nő agresszív férfihez vonzódik. Rengeteg lányt ismerek aki még el is kerüli a balhés srácokat. Nagyon szűk látóköröd lehet ha te csak olyan lányokat ismersz akiket így sorolsz be hogy az agresszív férfiakat szeretik.
Fiatalabb koromban sem vonzottak az agresszív férfiak, és most sem. Az viszont tény, hogy vannak olyan nők, lányok, akik szeretnék azt hinni, hogy majd miattuk a kiszemelt férfi megváltozik. Általában ez nem következik be.
Te pedig ne rájuk hárítsd azt, hogy neked nem jön össze kapcsolat. A sokkal inkább múlik rajtad, mint az agresszív férfiakon.
Nem lehet általánosságban kijelenteni, hogy minden fiatal nő az agresszív pasikhoz vonzódik.
Az meg, hogy a "jófiús" alkatdra fogod a sikertelenséged, már ne is haragudj, de szánalmas. Leírásod alapján inká bb gondolom az "agresszív" pasikat határozottnak a hozzád haskonló "jófiúkat" meg félénk 'énnemhasználnámkiacsajtjárnekemabomanő' típusú irigykedőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!