Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék közelebb kerülni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék közelebb kerülni hozzá? Vagy egyáltalán van-e esélyem nála?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel egy munkahelyen dolgozunk. Szinte minden nap beszélünk. Most sajnos beteg. És így üzenetben beszélünk. Aranyosnak tart, és én is őt. Mindig hozok fel neki program lehetőségeket. Azt feleli, hogy a betegsége miatt nem szeret mászkálni, de talán eljönne. Hasonló zenét és filmet szeretünk. Mindig szokott integetni a buszról. Sok mindenről tudunk beszélgetni. Egyszer megkért, hogy a táppénzes papírját vigyem be munkahelyre. És ekkor a kutyusát is elhozta megmutatni.
2017. máj. 8. 07:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

már vagy hete beteg, akkor láttam kb először ezt a kérdést...

24F

2017. máj. 8. 07:37
 2/2 anonim ***** válasza:

bármilyen betegsége is van, nem hiszem hogy egy fagyi vagy egy süti / kávé nem fér bele neki.

legyél határozott, hívd el, beszélgess vele, fejtsd ki hogy neked ő tetszik, mit szólna hozzá ha komolyabbra vennétek az ismerkedést.

erre 3 válasz van:

-persze, te is tetszel neki.

-nem, bocsi nem akarok ismerkedni/komolyat, de maradjunk barátok

-Nem tudom. Ez pont azt jelenti mint a 2. pont.

Az hogy visszautasít egy randin, nem jelenti hogy nem lehettek barátok..te elhívtad, ő nemet mondott, barátkozni, csevegni attól lehet (más kérdés hogy én akkor már nem annyira nyitottan csinálnám, hiszen kosarat kaptam) De ne legyél én, kezeld lazán!

2017. máj. 8. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!