Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kicsit közelebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kicsit közelebb kerülni a nőkhöz?

Figyelt kérdés
Jelenleg nem szívesen beszélgetek a korosztályommal sem(~24 évesek). Néha úgy érzem talán jó lenne kicsit beszélgetni velük. Persze nem arra gondolok, hogy barátnőt keresni, főleg hogy még sohasem volt, sok is lenne most.
2016. febr. 22. 12:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Az első lépés pedig, hogy beszélgetésbe kell elegyedni.

Aztán elválik a többi, hogy mi lesz belőle.

Ha ez a korosztály nem szimpatikus, akkor beszélgess azokkal akiket szimpinek találsz, de el kell kezdeni valahogyan.

2016. febr. 22. 12:50
 2/4 A kérdező kommentje:
12:50 : Miről beszélgethetnék fél/teljesen idegenekkel?
2016. febr. 22. 12:52
 3/4 Blade Bone ***** válasza:
Inkább valamilyen csoportokat ajánlanék, persze nem facen, pl én régebben jártam fel ilyen fan oldalakra, az ilyeneken mindig adott a téma, és a hasonló érdeklődési kör garantált.
2016. febr. 22. 14:20
 4/4 anonim ***** válasza:

mint a célcsoport egy tagja mondom:

talán ne kezeld ezt nehézségként, és ne kezeld ezeket a nőket úgy, mintha valami különös előkészületet igényelne a beszélgetés.

én utálom a felszínes bájcsevejt pl., ugyanígy a negatív önsajnáltató monológokat - szerintem ezzel nem vagyok egyedül.

indíts valami konkrét témával, ami értelmes. lehet akár szakmai dolog is. vagy társadalmi jelenség. amin látszik, hogy érdekel, és nem rólad saját magadról szól. én ezekben a beszélgetésekben pl. szívesen részt veszek, vannak ellenkező nemű kortársaim, akikkel néha csak beszélgetünk, és szeretek velük beszélgetni. a lényeg, hogy lazán állj a dologhoz, és úgy viselkedj, mint amit te is elvársz vagy szívesen vennél.

2016. febr. 22. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!