Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom sokadik. , Tanár diák szerelem. Hogyan tudok közelebb kerülni hozzá?
A helyzet az, hogy az egyetemünkön van egy tanár aki valamiért nagyon elvarázsolt. Van benne valami. Eddig magam sem értettem mi ez a tanár-diák dolog de innen a helyzet egészen más már.
A tanár fiatal nem sok év van köztünk. Jelenleg tanít de többet biztos, hogy nem fog. Mitévő legyek? Hogyan tudom kideríteni tetszem-e neki? Vagy hogyan tudom tudtára adni, hogy kedvelem?
Régebben is láttam a suliban akkor is megakadt rajta a szemem, de most hogy tanít megismertem kicsit milyen személyiség és megfogott.
Szerintem jelenleg hülyének néz. Ugyanis egész órán csak mosolyogva nézem. "olyan tekintettel" De nem tudok mit tenni.
Valami tipp? Bárki egy jó ötlettel? Egyenlőre nekem az is jó ha kicsit közelebbi kapcsolatot tudunk kialakítani, hiszen még tanít. De indulónak jó lenne.
Akár privátban is várom a tanácsokat vagy hasonló tapasztalatokat, történeteket.
Szakavatott tanár-diák szerelmesként azt tudom neked tanácsolni, hogy azon keretek között, amit ez a fajta kapcsolat megenged, mutasd ki, hogy másképp nézel rá. Mosolyogj, legyél kedves, ha beszéltek, érdeklődő legyél, a kérdéseire kimerítően válaszoljál. Látszódjon rajtad, hogy "olyan szemmel" nézel rá, hogy nem csak felnézel rá, nem csak tiszteled, de vonz, mint férfi. Kérdezd meg, mi a személyes véleménye, meglátása egy adott szakmai kérdéssel kapcsolatban, aztán mondd el te is az érveidet.
Sok függ attól is, hogy ő milyen, úgy általában a diákokkal. Ha amolyan hűvösebb, távolságtartó, akkor nehezebb dolgod van (de még akkor is lehet,hogy másabb azokkal a diákokkal, akik értelmesek és szorgalmasak), de ha mosolygós, nyílt, közvetlen, akkor könnyebb a helyzet. Ha találkoztok a folyosón, kérdezd meg, milyen órája lesz pl.
Mikor órán kívül találkoztok az egyetemen, akkor a köszönésen kívül szóba elegyedtek egymással? Megkérdezi pl., hogy hogy vagy, milyen órád lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!