Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire hűlyék a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire hűlyék a pasik?

Figyelt kérdés
15/L vagyok, és sokak szerint "kocka". Igen, újabban így hívják azokat, akiknek jó jegyeik vannak, és mondjuk megnyernek 1-2 tantárgyversenyt is. Meghallják a nevem, már egyből ezt hallom vissza: "Jaaa az a kocka?". Hát ma már nem tartják előnynek a tudást? Főleg, hogy nem vagyok stréber, nem kérkedem a tudásommal, stb. Hálistennek az osztálytársaim 4 kemény év utan rájöttek, hogy én is ugyanolyan csaj vagyok, mint a többi. De most komolyan, minden fiúnak ennyi idő kell?
2010. máj. 15. 20:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen még igen. Pár év múlva majd másképp fogják gondolni. Addig meg türelem, mert úgysem tudsz csinálni semmit.

üdv

2010. máj. 15. 20:10
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

ne általánosíts. Én nem gonolnám h kocka vagy.

De am mifelénk arra mondják ezt aki elég sokat ül gép elött, néha sokat játszik.

Am grat a tan. versenyekhez ^^

16/F

3/17 anonim ***** válasza:
100%
kérlek, a kocka k*rvára de rohadtul nem ezt jelenti.:D erre a dologra a megfelelő kifejezés a stréber.:D de amúgy hülyeség.(: ne érdekeljen már.:D legalább te nem utcát fogsz söpörni, istenem.:D
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én ki kérem magamnak azt hogy hülyék a pasik, én nem vagyok az, és még sokan vannak ezzel így, tehát vannak kivételek.Azt meg ne vedd fel hogy beszólnak.
2010. máj. 15. 20:14
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy még odébb van, de majd az egyetemen mást fognak mondani fiúk (a jelenlegi suttyókkal pedig ne foglalkozz).
2010. máj. 15. 20:18
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
maradj a tanulásnál a többinek meg mond h rendőrökre is szükség van :)
 7/17 anonim ***** válasza:
87%
Igen, ma már ez nem "trendi". A Mónika-show inkább a színvonal. Szar suliba jársz... de már szerintem majdnem mind elsz@rult. Primitívebbek az emberek is. Minden korosztályban. Mindenhol érezhetően csökken a színvonal. Jó közösségeket kell találni!
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

én is pont így vagyok.. de lesza.rom azoknak a véleményét, akik ilyen hülyék.. a legjobb gimibe megyek a megyébe, majd ott megbecsülnek :)

14/L

2010. máj. 15. 20:21
 9/17 A kérdező kommentje:
Én Erdélyben lakom, ott kockának mondják az ilyeneket. Köszi szépen a kommenteket! Am a sulim az egyik legjobb a megyében, csak sajnos oda is beférkőzött a genny... De nem baj, majd talán gimiben más lesz...:D
2010. máj. 15. 20:27
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

Akkor erdélyben ku*vára el vannak tévedve mert a kocka az a mániákus gépfüggő és pont.

Egyébként mi lenne ha lekattannátok már ellőr a pasi szóról? Annyi szinoníma van még...

2010. máj. 15. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!