Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van ha a szerető egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha a szerető egy kiadós együttlét után azt mondja neked, hogy a felénél fejben máshol volt?

Figyelt kérdés
Másfél hónapja ismerjük egymást, és kb. 5-ször voltunk eddig együtt, hetente egyszer, most legutóbb kétszer a héten. Én eléggé aktív vagyok az ágyban és rendesen 'mindent bele, amíg már nem bírunk többet' típus vagyok. Ő is eléggé szexcentrikus. Ez egy szexkapcsolat. Legutóbb kiderült, hogy kb a felétől fejben máshol járt...azt mondta, hogy a jövő heti teszt nyugtalanítja (új munkahely)..igen ám, csakhogy a végén anál szexeltem vele és első alkalom volt, hogy ez köztünk megtörtént (amire én egyébként sokat készültem), és férfi létére hogy hogy nincs ott fejben mikor ilyet kap egy csajtól?????? Utoljára 10 éve csinálta az akkori barátnőjével..kicsit megsértve érzem magam. Hogyan kellene erről vélekedjek? Vagy csak felfújom a dolgot?

2017. máj. 6. 23:03
1 2
 11/20 Szergej55 ***** válasza:
100%
Ha érzelmek kellenek, akkor ne szexkapcsolatot keress, hülye.
2017. máj. 7. 09:11
 12/20 anonim ***** válasza:

Amit te keresel, azt tényleg nem egy szexkapcsolatban fogod megkapni. Ezért ne rám haragudj.

30/f

2017. máj. 7. 09:36
 13/20 anonim ***** válasza:

1-nek pedig igaza van :D

Meglettél b!!!va ne rinyàlj -.- hp

2017. máj. 7. 09:45
 14/20 anonim ***** válasza:

Latod kerdezo ennyire becsulik azt a not aki ilyen helyzetbe belemeny.

Ribizlinek tartanak olcso vagy es olcso arut semki nem becsuli.

2017. máj. 7. 09:48
 15/20 A kérdező kommentje:
😂 Ti nagyon nagyon buták vagytok.
2017. máj. 7. 09:51
 16/20 anonim ***** válasza:

Igen szornyu bitak vagyunk mert nem elegszunk meg az olcso ribi szerepevel.

Azert mert mi igazi mely szerelmet erzelmeket szeretetet elkotelezetseget es szenvedelyt akarunk.

Egy embertol ...es tudod meg is kapunk sot meg felesegul is vett.

Tenyleg bitak vagyunk...

2017. máj. 7. 10:28
 17/20 A kérdező kommentje:
16: Téged mit érdekel az ÉN p*ncim és hogy ki jár benne?🙄 Beteg vagy? A sajátjával mindenki azt csinál amit akar. Jó hogy azt meg nem szabod már hogy mikor járjak wc-re.
2017. máj. 7. 10:47
 18/20 anonim ***** válasza:
Én értelek, a szerető az szeressen - valamilyen szinten - ez meg csak guminőnek lát, akit nem kell felfújni.
2017. máj. 7. 13:42
 19/20 anonim ***** válasza:
Hahahaha kilyukadt a gumino
2017. máj. 7. 14:08
 20/20 anonim ***** válasza:
s
2017. máj. 14. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!