Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kellene tennem. Pasi ügy-?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem. Pasi ügy-?

Figyelt kérdés

Van egy osztalytarsam,aki..akit nem tudok hova tenni..

most egy kisseb regeny kovetkezik ugy hogy csak akinek van ideje es igazan segiteni akar:

Ugy kezdodott h. a baratja o a hatammogott ul azt kerdezte h . tudtame h tetszem Robinak,hat en akkor eleg xarul ereztem magamat ...egy kicsit sejtettem de nem is akartam tudomast szerezni rolaa,mert utaltam Robi,o olyan arrogans...akkor mondtam a baratjanak nemtudtam....

masnap robi a baratja ,melle ult,vagyis a hatammoge..s lehajolt a taskajahoz s akkor .Endi a baratja mind mutatott robi felé...krdem mit mutogatsz ,mit csináljak...s mondta viccbol h. hat csokoljam meg errrre robi eszrevette mi folyik itt es kiderult h tudom h tetszem neki el is pirult...akkor egy heten keresztul szemeztunk..utana volt egy buli ,ien sulis..s elmentek a fiukkal ,berugott...nem orultem neki,mert oan gorombak voltak hozzajuk se lehetett szolni...akkor utana mar nagyon nem is szemeztunk csak most utolso oran penteken s meg ram is mosolygott de szerintem eszrevett valamit es direkt boszant...na szoval en nem ertem eddig utaltam s most 2 het elteltevel ugymond belezugtam ,s nem tom miert hiszen arrongans,es nem is sozktunk dumalni...szoval eleg xar...s o erre pedig mintha kizugott volna belolem...oh en annyira hulyenek erzem magam es non stop az agyamban van ,de felek a visszautasitastol... mit tegyek szoljak neki,s megint visszautasis,mert ha most hetedikesek vagyunk es otodikeben mindegyik csajszi belevolt zugva velem eggyuttt s akkor csunyan visszautasitott mondjunk szerencsere gazos helyzetbe nem hozott szerintem mosse hozna ...ha en magamat nem egetnem le...mkit tegyek valkai hasonlo helyzetben volt mar...en erzek valami szikrat..o ez akkora marhasag....szikra...?????!!!!!...

segitseg!!!!

olyan hulye vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

valaki mndjon valami ertelmeset..eskuszom mar sziologusho keszulok.... .......................

2010. máj. 15. 18:14
 1/1 anonim ***** válasza:
igen...én is ajánlom hogy pszihológushoz menjél...mert ez a történet is nagyon zavaros ,a helyes írásról nem is beszélve. :|xd
2010. máj. 15. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!