Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Néhány napja vidéken voltam egy srácnál, ott is aludtam nála/vele (nem történt semmi, csókon kívül). Azt mondta nem akarja siettetni a dolgokat, előbb ismerkedjünk meg rendesen. Sajnos elég elfoglalt, munka mellett tanulnia is kell, nem is keveset (napi 10-12 órát). Korábban naponta 2-3-szor is felhívott, de mióta nála voltam, egyáltalán nem hív, mégcsak nem is ír, ha én nem teszem. Nem kérdeztem eddig meg, h miért nem keres, mert nem akarom, h azt érezze számon kérem vagy futok utána (büszkeség miatt is). Viszont már nem bírom a bizonytalanságot, ami még az elutasításnál is rosszabb. Össze-vissza kombinálok, h mi lehet a háttérben. Szerintetek mit kéne tennem? L24
2010. máj. 15. 16:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha eddig nem keresett , akkor ezek után sem fog!

És hogy ne élj bizonytalanságban, hívd fel és kérdezd meg tőle, amikor nála aludtál akkor kiábrándult belőled és azért nem keres, mert rájött hogy már nem érdekled?? Legalább megtudod, hogy mi a helyzet és nem fog gondolkodni ezen még éveken át.

2010. máj. 15. 16:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg elfelejteni.
2010. máj. 15. 16:48
 3/6 A kérdező kommentje:
sms-eimre válaszol, ha hívom, akkor meg ugyanolyan kedves, mint korábban. nem lehet, h tényleg csak a tanulás miatt hanyagol?
2010. máj. 15. 16:59
 4/6 anonim ***** válasza:
hát kérdezd meg tőle tapintatosan, de lényegretörően.
2010. máj. 15. 17:06
 5/6 anonim ***** válasza:

első vok.:

lehet hogy tényleg sok dolga van, vagy pedig nő áll a háttérben amit nyílván nem mer elmondani ha tudja hogy szereted és odáig vagy érte.

Kérdezz rá szépen hogy: figyelj azt is megmondhatod ha egy lány van a dologban csak szeretnék tisztán látni veled kapcsolatban.

2010. máj. 15. 17:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne keresd egyáltalán. Nézd meg, hogy ő veszi-e a fáradtságot, hogy felhívjon. Ha nem, akkor egyértelmű és csak azért kedves, amikor beszéltek, mert gyáva megmondani az igazat.
2010. máj. 17. 12:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!