Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti vele maradnátok 10 napot külföldön ebben az esetben?
Azért írom ki a kérdést, mert elég vacakul érzem magam, amiért nincs kedvem hozzá.
A baràtommal elmegyünk júniusban Romániába egy hétvégére, meghívtak minket egy haver eljegyzésére. A barátom viszont ma mondta, hogy ő inkább ott maradna 10 napot egy huzamban, maradjak én is.
Ellenérveim:
- nem készültem rá anyagilag, ő pedig nem ugrál örömében, hogy esetleg ki kell egészítenie a pénzem
- szorongó alkat vagyok, ideges lennék, amiért minden nap új embereknek akarna bemutatni
- rokonainál laknànk, szóval magánéletünk nem lenne, mindenben alkalmazkodni kéne
- a barátaival mást se csinálna, csak inna, engem is kocsmába akar ott vinni
- nem vihetném a laptopom, pedig manapság minden magányos hobbim ahhoz kapcsolódik, szóval napi szinten szükségem lenne rá a lelki feltöltődéshez
- abban a 10 napban egy hétig menstruálni fogok, vagyis két napig csak a fájdalomtól fogok fetrengeni, ráadásul idegen környezetben. A bugyimat is hogyan mossam ki, ha véletlenül vér megy rá? Mert előfordul... nekem a mensi túl intim ahhoz, hogy vadidegeneknél szenvedjem végig
- éjszakai életmódot folytatok, a barátom meg nappalit, úgyhogy igen csak mosott szr lennék 10 napig, ha hajnalban kéne kelnem vele együtt, ahogy ő szokott
Persze ha már az első ellenérvemen megbukik a dolog, nincs is miről beszélnünk onnantól kezdve. Viszont bűntudatom van, amiért nemet mondtam, de szerintem pocsékul érezném magam. Még friss a kapcsolat, ha együtt alszunk, másnap örülök, hogy megint a saját ágyamban alhatok úgy, ahogy nekem tetszik.
Hát hasonló esetben én mentem pár éve: 2 hónapja voltunk együtt, 0Ft-om volt rá (ez volt az egyetlen ok amiért vacilalltam de ő megnyugtatott h megoldjuk). Ugyanígy Románia volt, ráadásul esküvő kapásból, hatalmas család, családnál aludtunk, két hétre mentünk. Mondjuk a program az esküvőn túl inkább kirándulás volt, de én nem agyaltam ilyeneken h jujj család, akkor ismertem meg anyujat is, mert ő külföldön él (harmadik ország).
Hogy menstrualtam-e nem emlékszem, de hogy ennyire túl agyaltam volna...
Sodrottunk az árral, mert szerelmesek voltunk és örültünk hogy nonstop együtt lehetünk. Tök jó emlék is maradt, azóta is megyünk szinte minden évben.
Akkor voltam 27, ő 30.
őőő nekem ebből a kérdésből az jön le, hogy ti kurvära nem illetek össze :DD
de komolyan, minek vagytok még együtt?
kb a hátad közepére nem kívánod ezt a kapcsolatot, tipikus divat kapcsolat csak hogy ne legyél egyedül.
Teljesen megértelek, az eljegyzést mindenképp várd meg, aztán szerintem irány haza, ő meg hagy kocsmázzon ha neki az fontosabb.
De egyébként elgondolkodtató az eset, ő karja hogy maradjatok anyagi erőtökön felül. Nem akarja neked ezt a plussz költséget megfinanszírozni... Wtf??? Milyen férfi az ilyen?
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!