Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti vele maradnátok 10 napot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti vele maradnátok 10 napot külföldön ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Azért írom ki a kérdést, mert elég vacakul érzem magam, amiért nincs kedvem hozzá.

A baràtommal elmegyünk júniusban Romániába egy hétvégére, meghívtak minket egy haver eljegyzésére. A barátom viszont ma mondta, hogy ő inkább ott maradna 10 napot egy huzamban, maradjak én is.

Ellenérveim:

- nem készültem rá anyagilag, ő pedig nem ugrál örömében, hogy esetleg ki kell egészítenie a pénzem

- szorongó alkat vagyok, ideges lennék, amiért minden nap új embereknek akarna bemutatni

- rokonainál laknànk, szóval magánéletünk nem lenne, mindenben alkalmazkodni kéne

- a barátaival mást se csinálna, csak inna, engem is kocsmába akar ott vinni

- nem vihetném a laptopom, pedig manapság minden magányos hobbim ahhoz kapcsolódik, szóval napi szinten szükségem lenne rá a lelki feltöltődéshez

- abban a 10 napban egy hétig menstruálni fogok, vagyis két napig csak a fájdalomtól fogok fetrengeni, ráadásul idegen környezetben. A bugyimat is hogyan mossam ki, ha véletlenül vér megy rá? Mert előfordul... nekem a mensi túl intim ahhoz, hogy vadidegeneknél szenvedjem végig

- éjszakai életmódot folytatok, a barátom meg nappalit, úgyhogy igen csak mosott szr lennék 10 napig, ha hajnalban kéne kelnem vele együtt, ahogy ő szokott

Persze ha már az első ellenérvemen megbukik a dolog, nincs is miről beszélnünk onnantól kezdve. Viszont bűntudatom van, amiért nemet mondtam, de szerintem pocsékul érezném magam. Még friss a kapcsolat, ha együtt alszunk, másnap örülök, hogy megint a saját ágyamban alhatok úgy, ahogy nekem tetszik.

2017. máj. 4. 11:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
55%

A mensit megértem, a többit nem, főleg a laptopot.

Mondjuk a mensi önmagában is elég indok lenne.

Ezeket elmondtad már neki?

2017. máj. 4. 11:31
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem egyértelmű, hogy nem akarsz menni, tehát ne menj.
2017. máj. 4. 11:34
 3/17 A kérdező kommentje:

Nekem lelki megnyugvást ad, ha magamban lehetek egy emberekkel együtt töltött nap után, és pl. a Photoshop-projektjeimmel foglalkozhatok vagy az írással laptopon. Másnak más hobbijai vannak, nekem többek közt ezek.

Mondtam neki, de azt mondta, még gondoljam át.

4/17 anonim ***** válasza:
14%
A következő fázis meg gondolom az, hogy akkor ő se maradjon 10 napig, mert akkor felborul a nap-éj egyensúly, ezzel a fheng shui, ami miatt minden nap 1 bébipandát végeznek ki Kínában. :DDD
 5/17 A kérdező kommentje:
Engem rohadtul nem érdekel, ha ő ott marad. :D Menjen csak kocsmázni a haverjaival, velem úgysem lehet inni.
2017. máj. 4. 11:37
 6/17 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem szeretnel, ne menj. Viszont a rozsaszinkodon kivul szerintem te sem tudod, hogy miert vagy ezzel a hapekkal.
2017. máj. 4. 11:43
 7/17 anonim ***** válasza:
88%
Tudom én, vagy is mi, fura pár vagyunk, de mi, egymástól, csak olyat kérünk, amit szeret a másik. Vagy is, ha te nem szeretnél ott lenni, akkor miért akarja, hogy te 10 napig rosszul érezd magad? Akit szeretek, nem akarok rákényszeríteni 10 olyan napot, amit a háta közepére sem kíván.
2017. máj. 4. 11:50
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Semmiképpen sem maradnék.

1. Ha nincs rá keret, nincs rá keret. Azt nem kommentálom, hogy a párodnak nyűg kisegíteni, főleg, hogy ő találta ki a programot, és ő szeretné nagyon. Tenni érte már nem annyira. Plusz a párod, ki segítene, ha nem ő? Nálam már itt necces a sztori.

2. Megértem! Én is az vagyok, és nehezen viselem az ilyen új szitukat. Egy hétvége oké, de 10 nap? Ismerhetne annyira, hogy ezt nem erőlteti.

3. Nulla magánélet: Ez számomra mondjuk nem érv, tíz napot ki lehet bírni akkor is, ha nem csak egymással foglalkoztok.

4. Kocsmázás és ivás 10 napig? Alapból nem igazán választanék ilyen pasit, akinek ennyiből áll a kikapcsolódás... Főként, hogy nem veszi figyelembe, te talán másra is vágynál...

5. Miért is nem vihetsz laptopot?

6. Megértem :( Ha muszáj ilyenkor valahova menni, akkor muszáj, de alapesetben én is inkább fetrengek.

7. Ez szintén zavaró, bár ebben lehetne alkalmazkodni.

NEM MENNÉK.

2017. máj. 4. 11:53
 9/17 anonim ***** válasza:
Megértelek,én se mennék ilyen feltételekkel.
2017. máj. 4. 11:54
 10/17 A kérdező kommentje:
Igazatok van, biztosan akad nem egy olyan érv, ami csak személyes rigolyának számít. :) a laptopomat azért nem vihetem, mert apám gondolt egyet, beiratkozott programozói tanfolyamra, és így minden este és hétvégén kell neki a laptopom, mivel ez az egyetlen laptop a családban.
2017. máj. 4. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!