Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Titeket zavar a kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Titeket zavar a kis poci?

Figyelt kérdés

Ha egy nőnek van egy kis pocija az zavar titeket?

Nincs elhízva csak mondjuk az utobbi időben több édességet evett a kelleténél :)

2017. máj. 2. 21:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%

Tudom férfiaknak szól a kérdés, de én is hozzászólnék. Nekem is van egy kis pocim és a barátom nagyon szereti. Cukinak tartja és tetszik neki :D

L.

2017. máj. 2. 22:18
 12/17 anonim ***** válasza:
59%
Nem, nekem is van. :D
2017. máj. 2. 22:18
 13/17 anonim ***** válasza:
24%

Igen, ez olyan cuki:

[link]

2017. máj. 2. 22:23
 14/17 A legrosszabb ***** válasza:
54%
#13: Az feltűnt már nektek, hogy a gusztustalanul elhízott nők imádják magukat rácsos harisnyába tekerni? Komolyan mint egy kötözött sonka.
2017. máj. 3. 00:24
 15/17 anonim ***** válasza:

Ez egy duci nő. Mi bajod vele?

(Már persze azon kívül, hogy sohase engedd neki a lovagló pózt, máskülönben meghalsz!)

2017. máj. 3. 01:00
 16/17 anonim ***** válasza:

A kövér nő azért jó, mert akárhol hajtogathatsz rajta egy pi_át.

(Egy KICSI az egyáltalán nem zavar. Sőt.)

2017. máj. 3. 01:06
 17/17 anonim ***** válasza:
A kis poci az cuki :o
2017. máj. 3. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!