Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket zavar a kis poci?
Figyelt kérdés
Ha egy nőnek van egy kis pocija az zavar titeket?
Nincs elhízva csak mondjuk az utobbi időben több édességet evett a kelleténél :)
2017. máj. 2. 21:47
11/17 anonim válasza:
Tudom férfiaknak szól a kérdés, de én is hozzászólnék. Nekem is van egy kis pocim és a barátom nagyon szereti. Cukinak tartja és tetszik neki :D
L.
14/17 A legrosszabb válasza:
#13: Az feltűnt már nektek, hogy a gusztustalanul elhízott nők imádják magukat rácsos harisnyába tekerni? Komolyan mint egy kötözött sonka.
15/17 anonim válasza:
Ez egy duci nő. Mi bajod vele?
(Már persze azon kívül, hogy sohase engedd neki a lovagló pózt, máskülönben meghalsz!)
16/17 anonim válasza:
A kövér nő azért jó, mert akárhol hajtogathatsz rajta egy pi_át.
(Egy KICSI az egyáltalán nem zavar. Sőt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!