Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, megértitek, ha egy nővel emiatt nem lehet jókat enni, vagy ez zavar titeket?
Tegyük fel, hogy a lányon van látható túlsúly és ezért egészségesen étkezik, hogy jobban érezze magát, így pl nem enne veletek zsíros, kevésbé egészséges ételeket.
Sokszor olvastam, hogy a férfiak utálják a csipegető nőket.
Ilyen indokolt esetben is zavarna titeket, hogy nem nyom be veletek két sajtos-tejfölös lángost a lány?
(A nem randizom ducikkal hozzászólásokkal kérlek kíméljetek, nyilván azokhoz szól a kérdést, akik randiznának :))
Tökre értelek kérdező de az eddigi válaszadók nem nagyon adtak rendes választ.
Én full speckó étrenden vagyok, nekem is tök nagy para,ha találkozok olyan fiuval akivel megvan a búgás akkor ezt mégis hogyan tolerálja. Nem lehet majd egy esti programként bepattanni a kocsiba és elmenni hamizni egyet,mert a diéta az sajna diéta.
Reménykédjünk hogy lesz olyan aki nem néz hülyének ha inkább az esti kazeint választom a happy meal menü helyett😂😂
PCOS-es lányként átérzem :D
Igazából ha enni hív, megmondom neki hogy persze, szívesen, de hadd válasszak én helyet és időpontot, mert pl. amit megehetek ebédre, azt este 9-kor már nem.
Ha nem retardált, akkor ezt elfogadja.
Egyébként lehet így is nagyon nagyon jókat enni, pl. Hummus bárban, néha néha egy dürüm is belefér.
Ha szeretnéd, írj nyugodtan üzenetet, és linkelek pár blogot, amin jó receptek vannak, hogy a finomról se kelljen lemondanod, akár főzhetnétek is együtt egy többedik randi alkalmával:)
Meg. Sőt, akivel most ismerkedek, ő sem eszik sokat és néha én veszem fel a konyhamalac szerepét. Én eszem meg a maradékát.
Hidegen hagy egyébként, hogy mit és mennyit eszik. Mindenkinek a saját ügye...
Nőként írok. Nálunk az étkezési különbség bizony sarkalatos pont. Nem a randizási időszakban volt az, mert egy étteremben mindenki azt rendel, amit akar és meg van oldva. Viszont amióta együtt élünk, már kibuktak az eltérések az étkezési szokásaink között (párom vegetáriánus), és nehéz összehozni egy olyan hétvégi ebédet, ami mindenkinek megfelel. Vagy többfélét kell főzni, ami meg plusz macera (akkor is, ha mindenki magának főzi, mert akkor is kerülgetni kell egymást a konyhában, nincs annyi szabad tűzhely, amennyi kellene, dupla mosatlan, stb.)
Nem áthidalhatatlan akadály, de azért okoz némi nehézséget. Hangsúlyozom: csak azóta érzékelhető, amióta együtt élünk, korábban fel se tűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!