Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Ha lenne egy vízipipa a pasid kocsijában (amit használ is ott), zavarna vagy sem?
Figyelt kérdés
2017. máj. 2. 20:21
11/13 anonim válasza:
hat halod nekem volt ojan latta a filmben h befustolik a kocsit es nem lehet ki latni es h azt ki probajuk de huje aztan 4 en pipazun ez a huje meg elindul h el fogyot a dohany vakarja az ablakot meg minden hagyon mar ki szalltam elmentem haza de azert vetem cigit meg elotuk emr nem birtam naon fel idegesitet
szovakl az ugy huje de amugy szabadban lehet hasznalni el szal a fust
12/13 Sunshinedoll válasza:
Annak nem a kocsiban a helye. Nagyon praktikátlannak és veszélyesnek tartom a vízipipa autóban tartását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!