Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/Nők! Ha lenne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Ha lenne egy vízipipa a pasid kocsijában (amit használ is ott), zavarna vagy sem?

Figyelt kérdés
2017. máj. 2. 20:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Zavarna.
2017. máj. 2. 20:22
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Zavarna. Alkalmanként felőlem betéphet, nem izgat, de tudatmódosított állapotban ne vezessen - a saját, és mások testi épségét veszélyeztetve.
2017. máj. 2. 20:22
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Tényleg van olyan hülye, aki szerint a vízipipa a betépéssel egyenlő?

A vízipipába ízesített dohányt tesznek. Van egy vízipipám az egyetemvárosban ahol lakom és van egy vízipipánk otthon, amit közösen vettem két haverommal. 6 éve pipázunk kb ilyen kétheti rendszerességgel, de még sosem téptünk be, sosem tettünk a vízipipába füvet. Ízesített vízipipa dohányt használunk, amit legálisan bármelyik dohányboltban lehet venni.

25/f

2017. máj. 2. 20:25
 4/13 anonim ***** válasza:
44%
Minek van ott? Vizipipázni hogy lehet autóban? Egyébként azt gondolnám, hogy függ tőle, ha már magával hordja. Attól függően, hogy nem káros, szeirntem baromság folyton azt szipákolni, úgyhogy nem tetszene. Néha néha otthon elmegy
2017. máj. 2. 20:25
 5/13 anonim ***** válasza:
Én nem tolerálom a dohányzást semmilyen formában, legyen az akár vízipipa, cigi, szivar, pipa. Úgyhogy igen.
2017. máj. 2. 20:28
 6/13 anonim ***** válasza:

Csak azért nem, mert szerintem az elég tinis dolog. Mármint anno az én időmben így 14-16 évesek vízipipáztak csak. Ha néha füvezik az még jobb.

(vízipipára meg nehezen függ rá, ahhoz azért macerás)

19L

2017. máj. 2. 20:32
 7/13 anonim ***** válasza:
Aztán minek? Hogy azzal menőzzön? Kocsiban hogy lehet vízipipázni? Meg azt is minek? Társaságban oké, de van aki csak úgy egyedül nekiül vízipipázni?
2017. máj. 2. 20:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, nekem is van egy...
2017. máj. 2. 20:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Mivel magával hordja, és a kocsijában használja, feltételezem, nem ízesített vizipipadohányt szivogat... azt nem kellene dugdosni, ill. nem lenne annyira ráfüggve, h magával hordja. Nekünk is van rendes nagy vizipipa a nappaliban, nem stikában szívjuk, rejtegetjük, meg hordozzuk... de persze én vagyok a hülye, nem az, aki bele se gondolva semmibe, csak a saját ellentétes tapasztalatai miatt már kapásból, ostoba módon hülyézi a másikat, kedves 3-as...
2017. máj. 2. 20:42
 10/13 anonim ***** válasza:

Zavarna. De ha már behozza a nappaliba és megosztja velem, akkor máris megenyhülnék :)

Tesómnak van vízipipája, akárhányszor átmegyek hozzá, mindig pipázunk, megvan annak is a maga hangulata. Mi is szeretnénk venni majd, társas összejöveteleken finom tea mellé szerintem kellemes tevékenység.

2017. máj. 2. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!