Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Ha lenne egy vízipipa a pasid kocsijában (amit használ is ott), zavarna vagy sem?
Tényleg van olyan hülye, aki szerint a vízipipa a betépéssel egyenlő?
A vízipipába ízesített dohányt tesznek. Van egy vízipipám az egyetemvárosban ahol lakom és van egy vízipipánk otthon, amit közösen vettem két haverommal. 6 éve pipázunk kb ilyen kétheti rendszerességgel, de még sosem téptünk be, sosem tettünk a vízipipába füvet. Ízesített vízipipa dohányt használunk, amit legálisan bármelyik dohányboltban lehet venni.
25/f
Csak azért nem, mert szerintem az elég tinis dolog. Mármint anno az én időmben így 14-16 évesek vízipipáztak csak. Ha néha füvezik az még jobb.
(vízipipára meg nehezen függ rá, ahhoz azért macerás)
19L
Zavarna. De ha már behozza a nappaliba és megosztja velem, akkor máris megenyhülnék :)
Tesómnak van vízipipája, akárhányszor átmegyek hozzá, mindig pipázunk, megvan annak is a maga hangulata. Mi is szeretnénk venni majd, társas összejöveteleken finom tea mellé szerintem kellemes tevékenység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!