Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövessem az álmaimat, vagy menjek a barátom után?
"6 év múlva tudnánk összebútorozni"
tudod mennyi víz lefolyik addig a Dunán?
aztán meg, ha fél év múlva szétmentek, akkor örökké bánni fogod, hogy nem a tanulást választottad!
Ahhoz eléggé felnőtt vagy, hogy barátod legyen.. nemi életet élj vele... meg az összeköltözést tervezd.. akkor egy ilyen döntés egyedüli meghozatalához is illene már felnőni.
Mindenképp Szegedet választanám - tudom, hogy ezt nem jó hallani, de egy kapcsolat bármikor szétmehet, a szakmád viszont nem mindegy, mi lesz egy életen át. Sok az a napi 8 óra, olyannal töltsd, amit szeretsz!
Mondjuk nekem egyik barátnőm van Pesten az ELTE-BGGYK-n, és ő jókat mond róla, szereti. A tárgyak érdekesnek tűnnek számomra is, és abszolút teljesíthetőek. Szereti a szakot, de Budapestet nem, így tervezi, hogy a diplomaosztó után haza költözik. (Ő már szakdogát ír egyébként.)
Figyelj, ha felvesznek Pesten az ELTE-re, akkor sem jársz rosszul. Ha nem vesznek fel, akkor marad Szeged - úgyis oda tudsz menni, ahová elsőként vesznek fel.
Mondjuk ezt a büfészak-jelölgetést nem értem...Olyan szakokat is megjelöltél, amiket lenézel, és tudod, hogy nem akarod csinálni. MIÉRT? Csak Budapest miatt? NE.
Ha Pestre mész,az is csak is a gyógyped miatt legyen, amit AKARSZ CSINÁLNI.
21/L
Soha senkiért nem áldoznám fel az álmaimat. Hidd el hogy nem éri meg ,ha szerelmes vagy akkor sem. Es ha szétmentek fél év múlva? Vagy egy év múlva?
És akkor ott leszel egy olyan helyen amit nem szeretsz ,olyan szakon amit nem szeretsz.
Nem éri meg. Ha tényleg ennyire erős ez a kapcsolat akkor tényleg együtt lesztek még akkor is ha befejezed a sulit. Ha meg nem ,akkor nem ő az igazi.
De egyet jegyezz meg: soha ne akarj senkitől függeni. Számos hátránya van ,amit talán most még nem látsz be ,de így van.
Nem javasolnám.
19 vagy.
Nagy a valószínűsége, hogy még nem az életed párjával találkoztál.
Én mindenképp Szegedre mennék. Aztán ha kibírjátok a következő hat évet "egyben", az egyébként is egy jó garancia lesz a további jövőtökre nézve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!