Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén, miért tesztek különbséget b. zik és leszbik között?
Figyelt kérdés
Ha 2 csaj együtt van az jó.
Ha 2 pasi az undorító.
Hol itt az igazság?
2010. máj. 15. 12:32
1/18 A kérdező kommentje:
már a gyakorikerdesek.hu is különbséget tesz, a b.zi az csúnya szónak számít, a leszbi meg nem
2010. máj. 15. 12:33
2/18 anonim válasza:
Azért mert a férfiak undorítónak találják a homárokat de a leszbik azok jók :)
3/18 anonim válasza:
nincs igazság de így igaz :)
A b*zik undorítóak, a leszbik pedig nem.
4/18 anonim válasza:
2 pasi az hányinger. bocsi, de nem tudok rá mit mondani, nekem nincs bajom a melegekkel, de 2 fiú az... 2 lány, magam sem tudom mi okból jobb, talán mert jobban izgat mint 2 fiú :D igaziból az sem a legjobb, de nemtudom megmondani mivel jobb, de valahogy mégis . Bocsi :S
5/18 anonim válasza:
Sehol! Mind2 abberáció és pont! Az igazság benned van, én le se sz*rom! Látod én meg ezt nem írhatom ki! Akkor le se leszbi!! :D:D
6/18 anonim válasza:
én fordítva látom így :P lezbiktől hányok :S
18L
7/18 anonim válasza:
előző is én voltam. Még azt, hogy a b.uzi azért csúnya szó, mert az egy sértés is, mármint fiúk le b.uzizzák egymást meg minden, és azegy sértés, de lányok nem mondanak olyat, hogy te leszbi.
8/18 anonim válasza:
Nem tudom miért tesznek külömbséget engem is bosszant. A lezbikus és a meleg egy kategoriába tartozik HOMOSZEXUÁLIS!!
9/18 anonim válasza:
Nah 12:36 és 12:34 az ugyanaz bocsi, későn írtam :D:D
10/18 anonim válasza:
Azert mert oda ahova ferfi nem eloszertettel dugdossa egymasnak a farkat, az a fenek. A nok legfeljebb oralisan elegitik ki egymast vagy valamilyen jatekszerrel. Na es szerintem egy barnas mintazatu farok a szex utan nemmikepp sem izgato. Legalabb is nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!