Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetoválások; vonzó, taszító, semleges?
Ki hogy áll a tetoválásokhoz? Nyilván arra vagyok kíváncsi, hogy számít-e, ha a kiszemelt férfin/nőn tetoválás van.
Van, akinek ez kifejezetten vonzó? Vagy olyan, akinek kifejezetten taszító, kizáró tényező?
fúj fúj, hogy fog kinézni az a tetoválás amikor megöregszel?
Itt a bizonyíték, hogy nem a tetkótól lesz ronda teste és bőre valakinek öregen. :D
Es azokon akik nincsennek kivarva nem nevetnek nem gunyolodnak?
Hagyjuk mar..
Mindig is lesznek olyan emberek akik igy gondoljak mint te de tudod sokkal tobben latjak abbol a szemszogbol amit mar leirtam.utolso kommentelonek koszi a kepet de bizti ez az idos tetovalt csavo is vicces es nem vagany..azt fogadi mernek h fele olyan gizda nincs mint o😋
Szerintem nagyon szexi, engem vonz. A barátomnak nincs, de tervben van neki. Nekem sincs, de a jövőben én is szeretnék.
Persze csak a szépen kidolgozott, igényes tetoválás tetszik, a sufniban felvarrt börtöntetkót idéző plecsnik nem vonzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!