Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetoválások; vonzó, taszító,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetoválások; vonzó, taszító, semleges?

Figyelt kérdés

Ki hogy áll a tetoválásokhoz? Nyilván arra vagyok kíváncsi, hogy számít-e, ha a kiszemelt férfin/nőn tetoválás van.

Van, akinek ez kifejezetten vonzó? Vagy olyan, akinek kifejezetten taszító, kizáró tényező?

2017. máj. 1. 13:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nekem vonzó, ha egy nőnek van tetoválása, nekem is van kettő és lesz is még. Persze, van egy mennyiségi határ, ami felett már taszító tud lenni, illetve vannak minták, amik nem tetszenek, bár ez utóbbi nem kizáró tényező.
2017. máj. 1. 14:29
 12/25 anonim ***** válasza:
Ritkán láttam nőn olyann tetkót, ami tetszett...leginkább nem.
2017. máj. 1. 14:35
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Semleges. Van akinek jól áll, mert illik a személyiségéhez, profi munka és egyedi. De a sablontetkók (fiúknak: nonfiguratív, halálfej, only God can judge me felirat stb, lányoknak: álomcsapda, tollak, oravecz nóra idézetek tünde nyelven stb) szerintem baromira kiábrándítóak. :D
2017. máj. 1. 15:23
 14/25 A kérdező kommentje:

Na ja, nekem alapvetően nagyon bejönnek a tetovált csajok, de a sablontetoválások tényleg gázosak, csuklóra szív, meg ilyen ökörségek, ha ilyet látok egy csajon, az nem hogy nem vonz, de inkább taszít.

Én minden tetoválásomat magam rajzoltam/terveztem meg, mert szerintem ez egy önkifejezési forma, na most ha valaki egy katalógusból választott tucat-tetoválást csináltat, azzal mit fejez ki..? Semmit, legfeljebb azt, hogy egy egyéniség és kreativitás nélküli birka.

2017. máj. 1. 15:33
 15/25 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy par es jobban is tetszenek a kivart csavok☺
2017. máj. 1. 16:19
 16/25 anonim ***** válasza:

Ha egy művész,egy rocker vagy egy latin-amerikai reggeaton előadó van kitetoválva,annál azt mondom,jól van,ott érthető,szubkultúra velejárója.Egyes afrikai vagy egyéb törzseknél a tetoválás az a kultúra része,ott is megértem.Viszont ezeknél a divatzenészeknél nem értem az agyonvarratást.

Még 1-2 tetkót máson is el tudok nézni,ha illik hozzá,de pl. lányokon ez az idézet annyira felesleges,pláne ha még a testük is löttyedt.Ezt a Fatima kezét se értem,hogy minek tetoválja magára az,aki se nem muszlim,se nem zsidó.Egy időben a csillag volt ekkora divat vagy az álomfogó.

Egy tetkót tudnék magamon elnézni,az a cicamancs,szerintem az még aranyos.Meg nagy macska-mániásként illik hozzám.Csak félek a tűtől,úgy,hogy ebbe nem fektetek.

23/N

2017. máj. 1. 16:29
 17/25 anonim ***** válasza:
8%
undorító és igénytelen
2017. máj. 1. 16:59
 18/25 anonim ***** válasza:
Lehet lepontozni, de én visszataszítónak találom. Nem akarnék párkapcsolatot olyannal, akinek van.
2017. máj. 1. 17:14
 19/25 A kérdező kommentje:
Én biztos nem pontozlak le, nem vagyunk egyformák :)
2017. máj. 1. 17:18
 20/25 anonim ***** válasza:

16.59 es valasz ado attol mert neked nem tetszik meg nem lesz se undorito se igenytelen egy tetovalt ember

Es kerlek ne gyere azzal hogy 70evesen hogy fog kinezni mert 70evesen te is csunya es rancos leszel rajtunkegalabb meg mindig ott lesz a szep tetovalas es ha rank neznek egy vagany idos not/ferfit latnak nem pedig egy oregembert 😉

2017. máj. 1. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!