Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz jel, ha a párom a babaruháknak nem is örült, csak semlegesen bámulta őket?
A pasik máskénr reagálnak erre az egészre.
Engem nőként nem hoznak lázba a kisbaba ruhák, ettől függetlenül szeretem a kisgyerekeket.
Rossz jel, hogy te a saját érzéseidet szeretnéd látni a párod arcán, és nem veszed figyelembe, hogy ő nem te vagy, ő egy másik ember, saját érzelmekkel. Abból, hogy nem tapsikolt boldogan pár gyerekruha láttán, elhamarkodott dolog azt a következtetést levonni, hogy akkor nem is akar gyereket. Valószínűleg ő is akar, hiszen miért mondaná, ha nem így lenne, de nem nem tud úgy ujjongani a cuki kis ruhák láttán, mint te. Mondjuk én nőként sem tudnék mást tenni néhány használt babaruha láttán, mint semlegesen bámulni, de egy férfitól még furcsállanám is, ha cuki kis rucikák nézegetése okozna neki extázist.
Túlreagáltad. Ha tovább erőlteted a sértettségedet, csak eltávolítod magadtól a párodat.
Engem sem hoznak lázba a babaruhák, nem tudnék nekik ujjongani, se cukiskodni velük, pedig nő vagyok. A páromtól meg eleve nem várnám el, mert férfi, és eleve kötve hinném, hogy így állna hozzá, mint te, másrészt a sajátomról pontosan tudom, hogy nem ez a kitörő típus. Lehet itt van a baj, hogy elvársz egy olyan reakciót, ami amúgy sem áll közel hozzá.
Én nagyon hisztisnek mondom magam, de ezen nem akadtam volna ki.
Hogy is fogalmazzak...
Nekünk pár hónapos a legkisebb. Az egyetlen, aki bezsongott a cuki babaruháktól, az a 7 éves kislányom.
Mindenki mást csak a pici érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!