Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a vörös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a vörös puncikról?

Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 10:58
 1/9 anonim ***** válasza:
44%
wtf
2010. máj. 15. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
omg xd
2010. máj. 15. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
A fehér a legjobb!!
2010. máj. 15. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
47%
A "vöröshús" névvel illetett marha-, sertés- és juhhúst emészthetőség szempontjából kedvezőtlenebbnek szokták ítélni, mint a "fehérhúsnak" számító csirke- és halhúst. Ezzel szemben tudnunk kell, hogy a hőkezelés javítja a hús emészthetőségét azáltal, hogy a denaturálódott izomfehérjék és a feltárt kötőszöveti rostok jobban hozzáférhetővé válnak az emésztőenzimek számára. Az emészthetőség az állat életkorával csökken, idős állatok és vadak húsa marinálással (ecetes pácolással) és hosszabb idejű, lassú hőkezeléssel vagy kukta alkalmazásával tehető porhanyósabbá.
2010. máj. 15. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon gáz. Barna vagy fekete a menő.
2010. máj. 15. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
borotváld:D
2010. máj. 15. 12:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:

Angol pástétomos kakas

A gombát megtisztítjuk, megmossuk és felszeleteljük. Felolvasztjuk a margarint, hozzáadjuk az apróra vágott hagymákat, aranysárgára pirítjuk, és a gombát egy kicsit pároljuk benne. Sózzuk és borsozzuk. Ezután adjuk hozzá a kicsire vagdalt májat, és mindezt puhára pároljuk. Ha elkészült, hagyjuk kihűlni, majd a megtisztított, megmosott kakast töltsük meg vele. A szalonnát szeleteljük vékonyra, és ezzel borítsuk be a kakas mellét. Kössük rá fonallal, tegyük tepsibe, öntsük le az olvasztott vajjal, és süssük pirosra. Lassan süssük, közben öntözgessük. Ha elkészült, hagyjuk kihűlni. Ekkor az oldalán vágjuk ketté, szedjük ki a csontokat, és állítsuk össze a szárnyast, mintha egész kakas lenne. A lisztet keverjük el a vajjal, a tojásokkal. sóval, jól dolgozzuk össze. Adjunk hozzá egy kis vizet, 1 evőkanállal, hogy jó rugalmas tésztát kapjunk Nyújtsuk ki, tegyük közepére akakast. Borítsuk rá a tészta széleit. Vizes kézzel jól nyomkodjuk össze, nehogy kinyíljon. Kenjük meg tojássárgájával, és előmelegített sütőben addig süssük, míg szép piros lesz. Felszeletelve tálaljuk.

2010. máj. 15. 12:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
Minden punci szép.
2010. máj. 15. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:

Nyami :)

19F

2010. máj. 15. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!