Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek meghízzak a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meghízzak a párom kedvéért? 25/N

Figyelt kérdés

Most is van rajtam felesleg és nincs is vele bajom, elégedett vagyok a testemmel, imádom, hogy nagy a popsim és van pocim, a párom is kedveli.

Viszont felvetette, hogy mi lenne ha még híznék.

Jelenleg 170cm/75kg vagyok. Arra gondoltunk, hogy 80-90 kilóig még beleférne.

Csak picit bizonytalan vagyok, mert akkora még soha nem voltam, most szeretem a hájam, de azért a 90kg már lehet kényelmetlenebb lenne.

2017. ápr. 30. 16:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%
már ígyis bőven túlsúlyos vagy ha még ez nektek tetszik is az egészségnek nagyon nem tesz jót majd szépen jönnek elő a betegségek
2017. ápr. 30. 18:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Az egészségedet tartsd szem előtt - persze, fontos, hogy a párodnak megfelelj, de ha azt akarja, hogy hízz, akkor nem fogad el olyannak, amilyen vagy. Az ilyen kapcsolat pedig nem jó.

Most egy kicsit rosszmájú leszek: ha a pároddal esetleg szétmentek, akkor a párkeresésben nagyon fogod majd látni a túlsúly hátrányát - nagy titkot nem árulok el, ha azt írom, a legtöbb pasi a vékony nőkhöz vonzódik. Talán inkább fogynod kéne, a saját egészséged miatt is - ha a barátod tényleg szerelmes beléd, akkor nem szabad, hogy ez zavarja. A személyiséged úgysem változik, márpedig a szerelemben az a lényeg.

2017. ápr. 30. 18:50
 13/15 anonim ***** válasza:
83%
A jelenlegi állapot még belefér, de csak azért ne rontsd szándékosan az egészségedet, hogy a párod minden szexuális igényének megfelelj. Kisebb változások (valemennyi fogyás vagy hízás) nem vészes, de ne akarjon már valaki más testével és egészségével rendelkezni. Persze te tudod, de szerintem nem éri meg.
2017. ápr. 30. 19:03
 14/15 anonim ***** válasza:
76%
A barátod feeder, ez egy fetish, keress rá. Sajnos nekem is ez van, nem tudok vele mit csinálni, tudom hogy beteg dolog. Esetleg azt is csinalhatjatok, hogy nem hizol meg, csak hagyod hogy etessen, de emellett mozogj sokat, hogy ne hizz meg. Valószínűleg mar ennek is fog örülni. 22/F
2017. ápr. 30. 19:10
 15/15 anonim ***** válasza:

Már igy is több van rajtad tizzel, mint kéne, de ha disznonak akarsz kinézni, tessék.

Egyébként én meggondolnám, akaok-e együtt lenni olyan férfivel, aki direk elcsunyitana.

2017. máj. 1. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!