Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meghízzak a párom kedvéért? 25/N
Most is van rajtam felesleg és nincs is vele bajom, elégedett vagyok a testemmel, imádom, hogy nagy a popsim és van pocim, a párom is kedveli.
Viszont felvetette, hogy mi lenne ha még híznék.
Jelenleg 170cm/75kg vagyok. Arra gondoltunk, hogy 80-90 kilóig még beleférne.
Csak picit bizonytalan vagyok, mert akkora még soha nem voltam, most szeretem a hájam, de azért a 90kg már lehet kényelmetlenebb lenne.
Az egészségedet tartsd szem előtt - persze, fontos, hogy a párodnak megfelelj, de ha azt akarja, hogy hízz, akkor nem fogad el olyannak, amilyen vagy. Az ilyen kapcsolat pedig nem jó.
Most egy kicsit rosszmájú leszek: ha a pároddal esetleg szétmentek, akkor a párkeresésben nagyon fogod majd látni a túlsúly hátrányát - nagy titkot nem árulok el, ha azt írom, a legtöbb pasi a vékony nőkhöz vonzódik. Talán inkább fogynod kéne, a saját egészséged miatt is - ha a barátod tényleg szerelmes beléd, akkor nem szabad, hogy ez zavarja. A személyiséged úgysem változik, márpedig a szerelemben az a lényeg.
Már igy is több van rajtad tizzel, mint kéne, de ha disznonak akarsz kinézni, tessék.
Egyébként én meggondolnám, akaok-e együtt lenni olyan férfivel, aki direk elcsunyitana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!