Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van köztetek olyan aki szeretszopni, de nem a pasija kedvéért vagy azért mert szeret neki örömet okozni?
Figyelt kérdés
Hanem valami bármi más okból.2017. márc. 31. 23:09
1/11 anonim válasza:
en szeretek.
nem a pasim kedveert csinalalom, de azert tetszik a reakcioja, tetszik, hogy en vagyok a fonok, tetszik a reakcioja, amior agressziv leszek.
tetszik ha szamba veszem, dolgozok rajta, elkezd kemenyedni !
tetszik, hogy kiserletezek meddig birom a torkomon tartani
tetszik, ha mar a konnyem folyik, de meg mindig csinalom :)
2/11 anonim válasza:
Imadok. Azert is mert jo neki...de erre nekem magamtol is igenyem van.
3/11 anonim válasza:
Hogy nekem nincs ilyen csajom...
4/11 anonim válasza:
Bár lenne pasim ,akit jó mélyen szop.nék..
8/11 anonim válasza:
Ilyen nincs, azért csinálják a csajok mert félnek hogy kikapnak. Vagy elhagyják őket.
Micsoda kérdés.
9/11 anonim válasza:
Tetszik a reakcioja,es a hangja amikor beleelvez a szamba :)
10/11 anonim válasza:
Bár nem vagyok lány, de az a tapasztalatom, hogy vannak lányok, akik igen is imádják csinálni csak a saját örömük miatt...
Szoktunk szervezni gangbang bulit, ott volt egy lány, aki kimondottan ilyen volt. Válogatott rendesen.... :)
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!