Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor érdemes egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor érdemes egy nőnek kezdeményeznie?

Figyelt kérdés

Lányok, ti mikor tudjátok, hogy rajtatok a sor? Én jelenleg nem bírom eldönteni, hogy a pasi, aki tetszik csak "félénk", vagy egyszerűen nem kellek neki, és azért nem tesz konkrét lépést. Ezt lehet valahonnan tudni?

Köszi előre is! :)

2017. ápr. 30. 14:51
1 2 3
 21/28 Márics Attila ***** válasza:
30%
Abban legalább tényleg biztosak lehetünk, hogy az elözőt meg engem nem egymásnak teremtettek, mert én az intelligens nőket szeretem, Mint fent kiderült a hölgy nem az. Ennyi hülyeséget ritkán ovlas az ember. már megbocsáss, de a kétértelmű utalások, mint a vonzalom jelei kérlek. egyesek itt nem bunkó vdéki parasztok hanem művelt emberek akik hasonó nőket keresnek. Nem éretlen kislányokat, mint te
2017. máj. 2. 21:03
 22/28 anonim ***** válasza:

"engem nem egymásnak teremtettek, mert én az intelligens nőket szeretem"

Én volnék az előző. És neked az intelligens nő az, aki rád mászik, mert te olyan fajta vagy?... Értem.:)

Hát akkor az intelligencia fogalmáról is eltér a véleményük, és - hála istennek- (!) , valóban nem egymást keressük. :)

Nálam az intelligencia ott kezdődik, hogy nem személyeskedek kisstílű emberekkel( pl nem veszem fel a piti sértegetésedet, csak mert nekem más véleményem van, mint neked, és személyes sértésnek vette, holott olvasd vissza az enyémet, és keresd meg részemről ugyanezt a válaszomban), veled ellentétben.

Semmi baj, mindig annak keserű, aki olyan mentalitású, mit te. Szóval részemről nincs harag továbbra sem, sajnálom az ilyen embereket maximum. Peace) ;)

2017. máj. 2. 23:32
 23/28 Márics Attila ***** válasza:
Nem mitnha te nem személyeskednél a szövegelésed felében. Megmondom neked, ha leírod a sértő mondataid után, hogy nem személyeskedni akarsz az attól még az.
2017. máj. 3. 10:44
 24/28 anonim ***** válasza:

"HA én hívtam volna el, bennem bizony bennem lett volna a tüske, hogy nem voltak benne nyitott kérdések, a szájába repült a sült galamb, nem "tett értem" semmit, ott voltam."

Akkor ha a férfi kezdeményez a nőnél, akkor utóbbinak repül a szájába a sült galamb? Vagy az oké?

2017. máj. 3. 12:21
 25/28 anonim ***** válasza:
51%

Ha személyeskednék, akkor azt írnám, hogy ha már egyszer férfinak, azaz FÉRFINAK vallod magad (?), akkor viselkedj is férfiként. És ugyan már ne a nőnek kelljen meghódítani egy férfit, mert az elég szánalmas, ha valaki férfi létére ezt várja el.. Férfiatlan. Ennyi.

Életképtelen, szocializálatlan, gyakorikerdeseken lógó szerencsétlen fiúk mondják ezt, amit ti ketten-hárman.

Én még normális férfitől nem hallottam azt bókként, vagy akár elvárásként, hogy a nő kezdeményezzen nála. (??)

A fene a nagy liberalizmust, hogy már a nőknek kell kezdeményezni néhány az anya szoknyáján, 30+ évesen mama hotelben élő, lelkisérült, infantilis pasi szerint.... Meghalok. :)

ÉS igen cseszd meg, most komolyan, ne a nőnek kelljen már téged körbeudvarolnia... Ez csak szimplán, egyszerűen... szánalmas.

Na de mindegy, nem érdekel, ha pár embernek a lelkébe tapostam, mindenkinek az igazság fáj ( én pont lesz*rom a savazást, mert engem hót nem érdekel, hogy nem mertek egy lányhoz hozzászólni húszon x évesen, inkább azt várjátok, hogy majd titeket szednek fel, férfiként. :))

Még egyszer, tőlem aztán tök rendben vannak dolog, nem az én életem, nem is nagyon izgat, mit csináltok. Csak ne akarjátok már a férfi szerepeket keverni a nőivel, ez lúzerség, nem kell köntörfalazni.

NAhh, igazad van, akkor most én is elmondtam az őszinte véleményem, és jól esett. :)

(Tudom, biztos én vagyok a hülye, hova gondolok, meg a mittudom én, meg az élet milyen igazságtalan már, hogy a nőknek bezzeg udvarolni kell, a férfiaknak miért nem ( lol ), meg jön a többi siránkozás. ejj de érdekel..

ja nem.

2017. máj. 3. 18:39
 26/28 anonim ***** válasza:
66%

megpróbálom még egyszer, kb. utoljára összefoglalni, amit látok.

a direkt felszedést csak az fogja értékelni, aki élhetetlen.

plusz nőként kezdeményezni a megítélésed miatt it kockázatos. könnyűvérű, satöbbi, a férfi meg, ha kalapba szarik is férfi. ezt nagyanyámtól is hallottam, és tapasztalom is, hogy ez a közfelfogás sok téren.

azon keseregni, hogy miért nem hozzád jönnek, miért neked kell menned, értelmetlen. ha akarod, akkor mész, VISZONT ahogy írtam, nőknél van egy határ, ahonnan közönségesnek számítasz.

és azt esetleg még fogadjátok el, hogy mikor ismerkedtek, akkor nem a szeretetszolgálat kijelölt képviselőjével vagytok. nekik is vannak vágyaik, nem csak az, hogy téged kihúzzanak a szarból és megváltoztassák az életed.

ami egyébként hosszú távon nem is megy. voltak rám is nagy hatással emberek, akikkel együtt voltam. ha megérzed azt, amitől magadtól küzdeni kezdesz, jó, és miután kiléptek a képből, folytatódhat, nekem volt ilyen. de csak a valakinek a szerelmére támaszkodni és nem átgondolni a saját életed dilemmáit, szerintem tuti csőd.

szerintem van pár ember itt, aki azt hiszi, hogy majd jön egy mentőangyal, mint anyuci, és megold mindent helyetted. lehet, hogy lesz ilyen, de garantálom, hogy tönkre is megy bele, azaz nem lesztek boldogok együtt.

nekem is annyira jól esne néha csak úgy elengedni magam és várni, hogy minden jó legyen, erőfeszítés nélkül. de a valóság nem ez, a szálak egy része a kezemben van, felelős vagyok és kötelezettségeim vannak. igen, igen, mikor szeretsz valakit, akkor már van szeretetszolgálat-rész is, a neve együttérzés, segíteni akarás. de ahol nem ketten tolják a bicajt, ott vagy katasztrófa lesz, vagy egy kicsit előbb szakítás.

2017. máj. 3. 19:27
 27/28 Márics Attila ***** válasza:
Szerintem te egy piszok boldogtalan ember lehetsz, már abból ahogy az életet leírod itt.
2017. máj. 4. 11:25
 28/28 anonim ***** válasza:

Ha leszbikus vagy, tehát nőt akarsz felszedni, akkor érdemes nőként kezdeményezni.

Heteroként is lehet persze, csak NEM ÉRDEMES

2017. jún. 11. 01:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!